Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja Grada Našica za razdoblje od 2015.- 2020. godine traje u vremenu od 16. studenog do 23. studenog  2015. godine, do kada je utvrđen rok za dostavu pisanih očitovanja, mišljenja, primjedbi ili prijedloga na nacrt Strategije.


Pozivaju se svi zainteresirani da dostave načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedina poglavlja u nacrtu Strategije, uz jasna obrazloženja i to na sljedeću adresu: Grad Našice, Trg dr. Franje Tuđmana 7,  31 500 Našice  na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Primjedbe i prijedloge koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitljivo napisani, neće se uzeti u razmatranje.

Po završetku procesa javne rasprave, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na web stranici Grada Našica www.nasice.hr, kao i obrazloženja za one primjedbe i prijedloge koji eventualno neće biti prihvaćeni.

Nacrt Strategije razvoja Grada Našica za razdoblje od 2015. - 2020. godine