EnglishDeutschHrvatski
 
vjece1

Danas je u organizaciji Grada Našica, DND-a Našice i škola koje djeluju na području grada Našica provedeno glasanje za novog dječjeg gradonačelnika.


Glasalo je 19 dječjih vijećnika koji su u proteklim danima izabrani od strane svojih vršnjaka na ovu funkciju. Za mjesto dječjeg gradonačelnika kandidiralo se čak 11 vijećnika, a najviše glasova je dobio Antonio Božić, te je tako on postao novi dječji gradski gradonačelnik, dok je za njegovu zamjenicu izabrana Vanesa Kruljac.

vjece2

Riječima dobrodošlice mladim našičkim vijećnicima obratio se i domaćin gradonačelnik Krešimir Žagar, koji je ujedno novoizabranima čestitao na predstojećem mandatu.

vjece4

„Vjerujem kako je nekima od vas ovo prvi put kako se nalazite u prostorijama Gradske Uprave i ovom prilikom želim vam svima zaželjeti dobrodošlicu. Čestitam vam što ste postali dio Gradske uprave, članovi i članice Dječjeg vijeća. Vi ste druga generacija ovakvog vijeća, jer svi dobro znamo kako je zadnjem vijeću upravo ove godine istekao mandat. Ovom prilikom pozdravio bih i vaše učitelje i učiteljice te vaše predstavnike škola na području grada Našica te im čestitam što su ponovo uspješno proveli izbore za Dječje gradsko vijeće. Članovi će vjerujem svojim primjedbama i savjetima, prijedlozima, kreativnošću i željama prenositi želje vaših vršnjaka, kao i svoje osobne želje, te ih ugrađivati u rad gradskog vijeća, a samim time biti i savjetodavno tijelo Velikog gradskog vijeća grada Našica koje donosi konkretne odluke. Možda upravo zbog vašeg angažmana u našem gradu bude i ljepše i bolje. Ovom prilikom želim čestitati i novom dječjem gradonačelniku Antoniju Božić, koji je preuzeo mjesto dosadašnje vrlo uspješne gradonačelnice Dore Hanižjar. Za kraj želim svima uspješan rad i ovoga Dječjeg gradskog vijeća na svim sjednicama koje će biti u budućnosti kao i svim aktivnostima koje ćete imati u naredne dvije godine koje su pred vama. Vjerujem kako ćemo svi zajedno vrlo dobro i lijepo surađivati.“ – rekao je gradonačelnik Krešimir Žagar koji je ujedno svima čestitao i sretan Božić i nadolazeće blagdane.

S nekoliko riječi svima se obratio i novoizabrani dječji gradonačelnik Antonio Božić.

vjece3

„Vrlo sam sretan što su moji školski prijatelji, a sada gradski Dječji vijećnici izabrali upravo mene. Ja ću se svakako zalagati za sve ono što bi Našice mogle učiniti boljim i ljepšim. Isto tako volio bih, pa ću i to predlagati, a to je da u Našicama imamo više sportskih događaja, poštivati ću svačije mišljenje i želja mi je da se svi slažemo.“ – rekao je među ostalim novi dječji gradonačelnik Antonio Božić. 

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.