EnglishDeutschHrvatski
prijem1

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Našica održano svečano uručenje stipendija našičkim studentima.

Domaćin, koji je stipendije i uručio,  bio je i ovoga puta gradonačelnik Krešimir Žagar.

Gradonačelnik Krešimir Žagar uručuje stipendije

„Ovo mi je osobno jedan od najljepših trenutaka u godini, trenutak kada najboljim studentima s područja grada Našica dodjeljujemo stipendije koje će im svakako pomoći u njihovom daljnjem školovanju. Stipendisti su ili studenti prve godine, dakle na samom početku studija ili se pak radi o studentima koji su viših godina i kojima pomažemo u nastavku studiranja. Svi oni su osvojili vrijedne stipendije, 700 kuna svaki mjesec punih godinu dana bespovratno, što je zapravo nagrada za dosad uloženi trud.

Smatram da je to investicija u našu mladost i znanje te obrazovnu strukturu grada Našica. Takvi studenti mogu nakon završetka studija svoje znanje podariti gradu, ako se vrate i žive u Našicama, ali i gdje god da odu, predstavljaju svoj grad, izgrađuju našu domovinu te druge gradove i mjesta.

Ovaj trenutak želim iskoristiti kako bi im zaželjeli sve najljepše za Božić, ali i puno uspjeha u daljnjem školovanju i životu, a pogotovo u nastupajućoj 2017. godini.

I na kraju ono što im uvijek poželimo, da kao akademski obrazovani građani nastave živjeti u našemu gradu, ali ako i odu u svijet da im Našice uvijek budu u srcu.“ – rekao je nakon prijema gradonačelnik Krešimir Žagar.

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
program dana grada 1a
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.