EnglishDeutschHrvatski

zima policija1

Iz Grada Našica upućen je apel građanima da se radi snijega suzdrže od cestovnog prometa i vozila koriste za promet i prijevoz samo u krajnjoj nuždi. Isto tako upozoravaju se građani na povećani oprez u pješačkom prometu radi zaleđenih površina prekrivenih novim količinama snijega.

Zimska služba Našičkog parka je u pogonu i strojevima i ljudstvom u svim prometnim smjerovima, čiste se sve gradske ulice po prioritetu čišćenja kao i sve pješačke površine nužne za pristup do javnih objekata i ustanova.

Pozivamo građane i javne službe da se u zoni svojih objekata uključe u čišćenje nogostupa i pješačkih površina te parkirališnih površina uz ostavljena vozila.

Radi intenzivnog padanja snijega iz gradskog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša molimo građane za strpljenje, dodatni oprez u prometu i sudjelovanje u čišćenju te održavanju pješačkih površina prohodnim. Molimo da se potrebitima i starijim osobama pomogne u čišćenju ili da se o takvim potrebama obavijeste komunalni redari Grada na telefon031 618 174 ili voditelj zimske službe na telefon 091 1613 291.

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.