EnglishDeutschHrvatski
grad1
Danas je u prostorijama Uprave grada Našica gradonačelnik Krešimir Žagar upriličio sastanak za sve direktorice i direktore, te ravnateljice i ravnatelje ustanova i firmi koje su u vlasništvu grada Našica.

Kako je prije nekoliko dana Vlada RH odlučila kako će upravo naš gradonačelnik Krešimir Žagar od sada obnašati dužnost predsjednika Uprave Hrvatskih šuma ovo je ujedno bio i oproštajni prijem.

Gradonačelnik se među ostalim zahvalio svima na dobroj suradnji te najavio još bolju suradnju koju će ostvariti kao predsjednik Hrvatskih šuma.

grad2

"Ideja koju sam svakako htio provesti početkom ove godine je da okupimo sve direktorice i direktore ustanova i firmi koje su u vlasništvu Grada ili su jednostavno dio grada Našica, kako bi se bolje povezivali svi odgovorni ljudi u gradu Našicama, da se olakša komunikacija koja već postoji, ali i da se svi skupa osvrnemo na prošlu godinu i zahvalimo jedni drugima na suradnji te okrenemo novoj 2017. godini. Okolnosti i odluka Vlade Republike Hrvatske od prošlog tjedna da me se imenuje na novu dužnost, koja je nespojiva s dužnošću gradonačelnika, zapravo je stvorila situaciju da ovo nije samo radni, već i oproštajni sastanak, pa sam onda iskoristio priliku i zahvalio se na svemu što smo činili zajedno, nekima s kojima surađujem posljednjih 11 godina, te nekima koji su tek stupili na svoju dužnost, kao što je to upravo postao direktor Našičkog parka gospodin Žiha. Naravno, svim svojim suradnicima sam zaželio svu sreću da nastave brižno raditi za naš grad, za sigurnost grada Našica, za komunalnu uređenost, kulturu, turizam, dakle sve ono što rade i čine naše ustanove i njihovi djelatnici. Želja mi je zahvaliti za sve one odluke koje smo zajedno donijeli i provodili, a koje su dovele do ovako lijepog grada ugodnog za život. Puno toga smo započeli što će rezultirati već u 2017. godini, lijepe i vrijedne projekte koji će oplemeniti i olakšati njihov rad i samim time stvoriti još ljepši i bogatiji put naših Našičana. Ovo nije konačno zbogom, ni Našicama, ali ni odgovornim ljudima u gradu. Kao predsjednik Uprave Hrvatskih šuma, s obzirom da je šumarstvo duboko ukorijenjeno u Našicama, i kao gospodarska grana, ali i kulturna, pod čim naravno mislim na festival Dani Slavonske šume, imati ćemo prilike surađivati često i kvalitetno i to je nešto što ću sa zadovoljstvom održavati." - rekao je na kraju gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar.

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.