EnglishDeutschHrvatski
sastanak6

Danas su povodom Dana grada Našica, koji se tradicionalno slavi 13. lipnja, prije svega ispred spomen obilježja Uskrsla Hrvatska položeni vijenci i upaljene svijeće za sve poginule Hrvatske branitelje.

Vijence su položili izaslanstvo Grada Našica predvođeno gradonačelnikom Josipom Miletićem, izaslanstvo Osječko – baranjske županije na čelu s županom Ivanom Anušićem i zamjenik župana Goranom Ivanovićem Lac, počasni građanin grada Našica Vladimir Šeks i dogradonačelnik Hrvoje Šimić, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, djeca i udovice poginulih branitelja i drugi uvaženi gosti i djelatnici Uprave.

sastanak2

Prije polaganja vijenaca župan Ivan Anušić i zamjenik Goran Ivanovićem Lac su posjetili Upravu Grada Našica gdje su održali prvi radni sastanak s gradonačelnikom Josipom Miletićem  a središnje teme razgovora bile su suradnja Grada i Županije na projektima koje je našička gradska Uprava pripremila za iduće četiri godine.

Nakon polaganja vijenaca izaslanstva su se uputila u crkvu Antuna Padovanskog gdje je služena misa, a nakon toga središtem grada prošla je tradicionalna procesija.

Nešto više o ovom velikom događaju za sve građane Grada Našica rekao je i čelni čovjek grada gradonačelnik Josip Miletić.

sastanak4

"Danas slavimo 788. rođendan našeg grada. Moram izraziti veliko zadovoljstvo što je upravo danas tu kod nas, na svom prvom radnom danu bio i naš novi župan Ivan Anušić te mu se ovom prilikom na tome iskreno i zahvaljujem. Upravo zbog toga uvjeren sam kako će suradnja Grada i Županije od sada biti kudikamo bolja nego proteklih godina, a na nama Našičanima je da se potrudimo da i dalje budemo inicijatori svih onih kvalitetnih ideja koje smo do sada pripremili. Zbog ove nove i bolje suradnje s pravom mogu biti uvjeren u kvalitetnu budućnost našeg grada." - rekao je gradonačelnik grada Našica Josip Miletić koji je također čestitao svim sugrađanima Dan grada Našica.

sastanak1

Nekoliko riječi o prvom radnom danu i to upravo u Našicama rekao je i naš novi župan Ivan Anušić.

sastanak5

"Vrlo mi je drago što sam upravo danas u Našicama, samim time što je i danas proslava Dana Grada. Našice su grad s kojim ja osobno imam jako dobar odnos, a vjerujem kako Našice i Antunovac, gdje sam bio načelnik imaju nebeske poveznice. Prvi radni dan, kao župan, ću započeti u Našicama, što mi je iznimno drago, pa ovim putem svim Našičankama i Našičanima želim čestitati 788. rođendan te im također želim puno uspjeha u daljnjem radu. Našice su grad koji dobro realizira svoje projekte, imaju dobru realizaciju u EU projektima, dobro komuniciraju s ministarstvima, a to sada samo još treba malo uskladiti i s Županijom. Naravno tu su također projekti koje županija sufinancira, a naravno prije svega bi naglasio školstvo, zdravstvo i tu ćemo dati puno poticaja. Županija će biti uvijek tu da pomogne u realizaciji njihovih projekata, a kako su Našice nagrađivane u prijašnjim godinama kao jedan od najljepših malih kontinentalnih gradova vjerujem kako će to tako biti i u budućnosti." - rekao je među ostalim Ivan Anušić, župan Osječko – baranjske županije.

sastanak3

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.