EnglishDeutschHrvatski
sjednica1
Jučer je u Gradskoj vijećnici Grada Našica održana 1. konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Našica. Na dnevnom redu je bio izbor predsjednika i članova Mandatne komisije te njihovo Izvješće i svečana prisega vijećnika, Izbor predsjednika i članova Odbora za izbor i imenovanja te Izbor predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Našica. Dnevni red u nastavku sjednice nadopunjen je s izborom predsjednika i članova Odbora za statutarno pravna pitanja Gradskog vijeća Grada Našica.
sjednica4

Gradsko vijeće Grada Našica konstituirano je izborom predsjednika Gradskog vijeća, za kojeg je jednoglasno izabran g. Stjepan Pintarić, mag.ing.aedif. (HDZ). Na sjednici su Izabrana su i dva potpredsjednika Gradskog vijeća, g. Krešimir Kašuba, dr.vet.med. (HDZ) i g. Ivica Jerković, dipl.oec. (SDP).

Nakon jučerašnje sjednice Gradskog vijeća, te vijećnika koji su svoj mandat stavili u mirovanje, vijećnici koji će obnašati svoju dužnost u Gradskom vijeću Grada Našica su sljedeći:

 1. 1. Ivan Keglević (HDZ)

 2. 2. Stjepan Pintarić, mag.ing.aedif. (HDZ)

 3. 3. Mario Repinc, dipl.ing. (HDZ)

 4. 4. Darko Cerovski (HDZ)

 5. 5. Franjo Kanđera,  dipl.ing.građ. (HDZ),

 6. 6. Krešimir Kašuba, dr.vet.med. (HDZ)

 7. 7. Branka Baksa (HDZ)

 8. 8. Dušan Nekić, dipl.ing. (HDZ)

 9. 9. Josip Matek, dipl.oec. (HDZ)

 10. 10. Miroslav Umiljanović (HDZ)

 11. 11. Ivica Jerković, dipl.oec. (SDP)

 12. 12. Biljana Kajgana Petričević, dipl.iur. (SDP)

 13. 13. Bruno Wolf (HNS-HSS)

 14. 14. Dražen Brkić (HNS-HSS)

 15. 15. Vjekoslav Mahovlić (MOST)

 16. 16. Ana Miličić (Živi zid)

 17. 17. Melita Šoštarec (HDSSB)   

Na završetku konstituirajuće sjednice, nekoliko riječi rekao je i novoizabrani predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Pintarić.

sjednica2

"Danas je održana prva odnosno konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Našica. Na njoj sam izabran za predsjednika Gradskoga vijeća Grada Našica te se ovim putem zahvaljujem se svim gradskim vijećnicima što su me izabrali na ovako odgovorno mjesto. Siguran sam i uvjeren da ćemo svi zajedno u Gradskom vijeću Grada Našica donositi kvalitetne odluke na dobrobit svih građana Grada Našica. Isto tako vjerujem da ćemo zajedno s našim vodstvom, izvršnim tijelom Grada Našica, s našim gradonačelnikom i dogradonačelnicima aktivno raditi na poboljšanju i na boljitku za sve građane na području Grada Našica." – rekao je među ostalim Stjepan Pintarić, predsjednik Gradskog vijeća koji je na tu funkciju izabran jednoglasnom odlukom svih vijećnika.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

sjednica3

"Danas je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Našica. Kao gradonačelnik Grada Našica čestitam svim našim gradskim vijećnicima koji su danas položili prisegu te postali gradski vijećnici. Ovim putem čestitam i novoizabranom predsjedniku Gradskog vijeća gospodinu Stjepanu Pintariću. Želim mu puno uspjeha u radu u ovome mandatu i nadam se da ćemo kvalitetno surađivati na dobrobit našega grada. Čestitam i izabranim potpredsjednicima Gradskoga vijeća, gospodinu Krešimiru Kašubi iz reda većine i iz reda oporbe gospodinu Ivici Jerkoviću. Kao gradonačelnik mogu najaviti kako su u pripremi mnoge točke na kojima radimo jer grad ne smije stati, a prvu radnu sjednicu Gradskog vijeća možemo očekivati već početkom srpnja." - rekao je gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić.

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.