EnglishDeutschHrvatski

Na temelju članka 31. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/18, 115/18 i 98/19), dana 4. lipnja 2021. godine Grad Našice raspisuje javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Našica.

Predmet zakupa je poljoprivredno zemljište koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Našica predviđeno za zakup na rok od 25 godina.

Sudionici javnog natječaja pisane ponude dostavljaju poštom, preporučeno u zatvorenim omotnicama s naznakom: "NE OTVARAJ - Ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države" na adresu Grada Našica: Trg dr. Franje Tuđmana 7, 31500 Našice u roku od 30 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Grada Našica, a zaključno s 5. srpnja 2021. godine. Javno otvaranje ponuda održat će se najranije deseti dan od dana isteka roka za dostavu ponuda, a točno vrijeme bit će objavljeno na službenim stranicama Grada Našica.

Tekst javnog natječaja s obrascima, koji čine njegov sastavni dio, objavljuje se na službenim stranicama i oglasnoj ploči Grada Našica.

 

Tekst Javnog natječaja

Obrasci uz tekst Javnog natječaja

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
logo
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.