EnglishDeutschHrvatski

grad1

Danas je u uredu gradonačelnika grada Našica održano svečano potpisivanje i uručivanje stipendija studentima s područja grada Našica.

 

Dodijeljeno je 25 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno i 5 stipendija za izvrsnost u iznosu od 1000 kuna mjesečno.

Stipendije je studentima uručio Josip Miletić gradonačelnik grada Našica.

Nekoliko riječi o dobivenim stipendijama rekli su nam studenti:

Sanela Javorček studentica 5 godine visoke škole za managment u turizmu.

„Svih pet godina sam izvrsna studentica i sada sam se odlučila prijaviti za ovu stipendiju i dobila sam jer imam visoki prosjek ocjena 4.9. Stipendija će mi jako puno pomoći i svaka čast gradu na dodjeli.

Matija Sokol student druge godine računarstva na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku.

„Jako sam sretan što sam dobio stipendiju. Pomoći će mi u daljnjem studiranju i hvala Gradu Našicama i gradonačelniku.”

Tena Turza studentica 5 godine hrvatskog jezika, književnosti i povijesti.

„Dobila sam stipendiju za izvrsnost, mislim da je to stvarno lijepo i zahvaljujem Gradu Našicama i gradonačelniku u ime svih studenata. Posebno je dobro što se nagrađuje izvrsnost u studiranju.

O dodijeljenim stipendijama Josip Miletić gradonačelnik Grada Našica je izjavio.

grad2

„Danas je bilo svečano potpisivanje i uručivanje stipendija našim najboljim studentima s područja grada. Ukupno 30 stipendija od čega 25 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno i pet stipendija u iznosu od 1000 kuna mjesečno, a to su stipendije za izvrsnost. Grad Našice ukupno je izdvojio 300 tisuća kuna za stipendiranje naših nadarenih učenika. Puno je toga što mladi ljudi trebaju, a prije svega kvalitetno obrazovanje i treba podići taj standard u našem gradu. Treba napomenuti kako u našem gradu se ne moraju vraćati stipendije ukoliko slučajno ne polože godinu jer su to bespovratna sredstva kao nagrada za prijašnje razdoblje jer su oni izvrsni pa su dobili stipendiju za prethodni rad. Stipendije za razdoblje od početka akademske godine do danas će biti ovaj tjedan uplaćene. Ove godine smo na Gradskom vijeću donijeli novu odluku o dodjeljivanju stipendija te mogu najaviti da će već u listopadu biti raspisan natječaj i da će stipendije biti ranije podijeljene. Čestitam svim dobitnicima stipendija i želim im puno uspjeha u studiranju.”

 

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
logo
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.