EnglishDeutschHrvatski
predsjednica nasice 1
Grad Našice imao veliku čast da u posjetu dođe Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednica je od 1. lipnja otvorila Privremeni ured u Osijeku sjedištu Osječko – Baranjske županije te je danas, među ostalim mjestima bila i u posjetu Gradu Našicama. Predsjednica RH je došla u pratnji dožupana Osječko – baranjske županije Gorana Ivanovića, a ispred zgrade Gradsko poglavarstva dočekao ju je i izrazio joj dobrodošlicu u naš grad gradonačelnik Josip Miletić. Na dočeku predsjednice bili su i dogradonačelnici grada Našica Hrvoje Šimić i Krešimir Žagar, predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Pintarić, pomoćnik ministra graditeljstva i prostornog uređenja Zdravko Vukić, potpredsjednik skupštine Osječko – baranjske županije Ivica Čeme i drugi gradski vijećnici. predsjednica nasice 2

Nakon dočeka predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je u pratnji gradonačelnika Grada Našica Josipa Miletića i drugih dužnosnika grada i županije odala počast poginulim braniteljima upalivši svijeću na spomen obilježju Uskrsla Hrvatska.

Uslijedila je kratka šetnja do dvorca Pejačević gdje su je dočekali mnogi sugrađani uz ovacije i fotografiranja. U dvorcu su ju dočekali pjesmom i glazbom članovi HKD Lisinski i Glazbene škole Kontesa Dora, kao i u muzeju gdje ju je pozdravila i upoznala s radom muzeja ravnateljica Silvija Lučevnjak.

Nakon posjeta dvorcu mnogobrojnim okupljenim građanima obratio se gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji se zahvalio predsjednici na dolasku u naš grad. U prigodnom govoru predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović se zahvalila svima na lijepom i srdačnom dočeku. 

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
logo
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.