EnglishDeutschHrvatski
letci nasice 1

Danas je započela podjela promotivnih letaka o radu s djecom sportskih klubova s područja Grada Našica svoj djeci u osnovnim i srednjim školama. Ovo je prvi puta da je Grad Našice pokrenuo ovakvu akciju kako bi se što više djece uključilo u bavljenje sportom.

U letku pod nazivom „Uključi se, budi aktivan, bavi se sportom!” nalaze se podaci o svim klubovima s područja grada Našica koji rade se djecom te se tako djeca mogu odlučiti za klub i sport koji im najbolje odgovara.

Prva škola u kojoj su podijeljeni letci je Osnovna škola kralja Tomislava Našice, a dijelu učenika letke je uručio gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić u prisustvu ravnateljice Vlatke Zahirović.

Djeca su s velikim zanimanjem počela proučavati letke i međusobno komentirati u koji bi se klub mogli učlaniti. Tijekom dana letci će biti podijeljeni i u Osnovnoj školi Dore Pejačević Našice, Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice i osnovnoj škola Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu,

Gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić o ovom projektu Grada Našica je između ostalog istaknuo.

letci nasice 2

„Grad Našice po prvi puta napravio je letak koji će se podijeliti svoj djeci koja idu u osnovne i srednje škole na području Grada Našica u kojem se nalazi kompletna ponuda sportskih klubova koja rade s djecom. Ovdje su uključeni svi klubovi koji su u provedenoj anketi dostavili podatke. U letku su kontakt podaci i vrijeme kada se trenira u svakom od klubova, neke od specifičnosti za svaki od sportova, a postoje i slike. Letak je potreban da se dodatno aktiviraju djeca i da budu aktivni u sportu koji kreira zdrave mlade ljude. Pozivam roditelje da potaknu djecu da se uključe u neki od sportskih klubova, neka budu aktivni i neka se bave sportom. Grad Našice će podržavati ovakve i slične aktivnosti u narednom periodu. Letak će biti podijeljen u svim školama Osnovna škola kralja Tomislava, Osnovna škola Dore Pejačević, Srednja škola Isidora Kršnjavoga i Osnovna škola Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu, ali biti će prilike da se podjeli i na nekim drugim mjestima gdje se okupljaju djeca.”

Ravnateljica Osnovne škole kralja Tomislava Našice Vlatka Zahirović o letku je između ostalog izjavila.

„Ugodno smo iznenađeni izdavanjem ovog letka i za svaku pohvalu je ideja. Do svakog djeteta doći će ovaj letak i to je važno što su sve udruge pobrojane na jednom mjestu. Bez obzira što na raznim manifestacijama vidimo rad udruga teško se djeca odlučuju za uključivanje jer nemaju dovoljno informacija. Ovdje će imati na jednom mjestu sve nabrojano skupa s kontaktima udruga, imaju i podatke o članarinama tako da se vide svi uvjeti. S obzirom da dugo radim s djecom mogu reći da svaka aktivnost koja ih makne od računala pogotovo sportska je dobro došla. Vrijednosti sporta smo svi svjesni i treba djeci kvalitetno organizirati njihovo slobodno vrijeme. Osim toga u ovim udrugama imaju priliku za druženje i za razvijanje nekih svojih novih vještina i hobija, a možda to odredi i nečiji budući životni poziv.”

Originale možete skinuti ovdje: Strana 1, Strana 2
 

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

Kresimir Kasuba 2021
logo
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.