nasice.hr
AktualnoJavni natječaji

Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Našica

Na temelju članka 31. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/18, 115/18 i 98/19), dana 13. svibnja 2022. godine Grad Našice objavljuje javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Našica.

Predmet zakupa je poljoprivredno zemljište koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Našica predviđeno za zakup na rok od 25 godina.

Sudionici javnog natječaja pisane ponude dostavljaju poštom, preporučeno u zatvorenim omotnicama s naznakom: “NE OTVARAJ – Ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države” na adresu Grada Našica: Trg dr. Franje Tuđmana 7, 31500 Našice u roku od 30 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Grada Našica, a zaključno s 12. lipnja 2022. godine. Javno otvaranje ponuda održat će se najranije deseti dan od dana isteka roka za dostavu ponuda, a točno vrijeme bit će objavljeno na službenim stranicama Grada Našica.

Tekst javnog natječaja s obrascima, koji čine njegov sastavni dio, objavljuje se na službenim stranicama i oglasnoj ploči Grada Našica.

Više iz kategorije

Objava rezultata Javnog natječaja s podacima o udrugama i programima ili projektima kojima su odobrena financijska sredstva i odobrenim financijskim iznosima za 2022 godinu

Marac

Lista kandidata za dodjelu stipendije Grada Našica za studijsku 2023./2024. godinu

Marac

Savjetovanje – zakup poljoprivrednog zemljišta

Marac