nasice.hr
Vijesti

Čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

uime Grada Našica i osobno želim vam čestit i blagoslovljen Božić, dobro zdravlje, mir i veselje u danima koji dolaze s ulaskom u 2023. godinu. Neka nam svima nova godina donese više vjere, optimizma i snage za nove početke.

Nastojmo u sve dane živjeti u skladu s temeljnim vrijednostima Božića – skromno, mirno i radosno, a prije svega s razumijevanjem i posebnom brigom za one koji su najranjiviji. Pozivam vas da u malim djelima dobrote i ljubavi osjetimo radost Božića u svojim srcima i podijelimo je s ljudima iz našeg okruženja. Unatoč izazovnoj godini koja je na svom odmaku, razvoj našega grada nije zaustavljen, a to se posebno vidi prema broju gradilišta i radilišta kako u gradskom središtu tako i u prigradskim naseljima. Stoga vam zahvaljujem na podršci koju nam dajete i na  trudu koji svaki pojedinac ulaže da Našice budu mjesto poželjno za zdrav život i uspješan rad.

Dragi sugrađani, želim da u godini koja slijedi nastavimo našu suradnju, a međusobnim poticanjem kroz prijateljski i partnerski odnos nastavimo razvijati i graditi Našice kao mjesto po mjeri svakoga čovjeka: djece, mladih, poduzetnika, umirovljenika i drugih građana.

Sretan vam Božić i nova 2023. godina!

Više iz kategorije

Povodom Dječjeg tjedna gradonačelnik ugostio našičke mališane

Marac

Velika zlatna plaketa uručena počasnom građaninu Grada Našica

Ivona

Vrtićanci ukrasili božićna drvca u centru Našica

Marac