nasice.hr
Vijesti

Dodijeljene stipendije Grada Našica

Danas je u Velikoj vijećnici u Gradskoj upravi održana svečana dodjela općih stipendija i stipendija za izvrsnost. Ugovore je osobno studentima uručio gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitavši im na dosadašnjem radu.

32 stipendije

Ukupno je za ovu akademsku godinu 2022./2023. dodijeljeno 30 općih stipendija u iznosu od 800 kn i 2 stipendije za izvrsnost u iznosu od 1000 kn. Kako je i rečeno, prve tri isplate bit će isplaćene jednokratno, dok će ostale sjedati prema mjesecima, ukupno 10 mjeseci. Gradonačelnik Našica potaknuo je okupljene studente da se predstave te su u ugodnom razgovoru izmijenili nekoliko riječi.

  • Ovom prigodom svim sam studentima čestitao na njihovom radu, na njihovoj uspješnosti, no zaželio sam im i uspješnu 2023. godinu. Kroz niz poruka, htio sam im poručiti da je grad Našice grad ugodnog življenja, on je i povijesni i kulturni grad u kojem danas razvijamo strategiju koja teži demografskoj obnovi. Svakako očekujemo napraviti dobru sredinu za visoko obrazovane stanovnike, sredinu koja ima kvalitetu života od predškolske dobi, do stambenog pitanja, preko obrtničkog, zajedno sa našom Industrijskom zonom i perjanicom Nexe d.d., ali i našim obrtnicima kojih je preko 330, na tome radimo i s našim institucijama, kao što su 4 osnovne škole, velika srednja škola, baš kao i bolnica koja je jedna od uređenijih, i to prema objektivnom mišljenju. – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Nakon svečanog uručivanja ugovora studenti su se kratko zadržali na pripremljenom domjenku.

Više iz kategorije

Dodijeljeni certifikati domaćim proizvođačima

Ivona

„Našička viteška priča” vraća nas u srednjovjekovno doba

Ivona

Nastavlja se sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća – Uskoro novi Javni poziv

Marac