nasice.hr
Vijesti

Kretanjem do zdravlja, kretanjem do našičkog parka

Danas je, nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, obilježen Hrvatski olimpijski dan (10.rujna) u realizaciji Srednje škole Našica, a u organizaciji Aktiva tjelesne i zdravstvene kulture na čelu sa prof. Vilimom Bosakom. Tisuće sudionika, učenika i profesora, krenulo je od Srednje škole Isidora Kršnjavog okolnim putovima do našičkog parka, hodajući tako više od 2 kilometra kroz grad. Nakon dolaska u park i službenog otvorenja igara od strane gradonačelnika Krešimira Kašube odigrani su zanimljivi dvoboji u raznim disciplinama.

  • Učenici naše škole, jedne od najvećih u državi danas su realizirali tradicionalnu šetnju „Kretanjem do zdravlja“ i stigli u našički par na novouređena igrališta, koja baš zbog ovakvih stvari imaju svoju svrhu. Danas treba naglasiti kako su Našice grad u kojem djeluje veliki broj sportskih udruga i koje svojim aktivnostima promiču naš grad. – rekao je gradonačelnik.

Okupljene je pozdravio i ravnatelj Škole Željko Filjak, a podršku događaju dala je i Direktorica turističke zajednice Ines Resler.

  • Cilj je danas naše učenike, ali i sve građane podsjetiti kako su fizička aktivnost i druženje od velike važnosti. – zaključio je ravnatelj Filjak i na kraju je uputio riječi hvale Aktivu tjelesne i zdravstvene kulture, razrednicima kao i svim djelatnicima našičke srednje škole te Gradu Našicama i policiji na potpori.

Prilikom ovog događanja pohvale su bile upućene Školskom sportskom društvu „Srednjoškolac” koje niže veliki broj zavidnih rezultata kako na županijskoj tako i na državnoj razini.

Više iz kategorije

U Jelisavcu održana smotra “Slovenčina moja”

Ivona

Udruga „Našički cvijet” zapošljava 39 ljudi koji brinu o više od 100 osoba sa invaliditetom

Marac

Završna konferencija projekta „Zaželi, uključi se, ostvari se – važna si! – faza III“

Ivona