nasice.hr
Vijesti

Moto klub Racing Našice obilježio 20 godina djelovanja

Proteklog vikenda redovnom izvještajnom skupštinom te 11. Winter partijem simbolično je obilježeno 20 godina postojanja MK „Racing” Našice. Među brojnim članovima i uzvanicima čestitke je uputio gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica TZ Grada Našice Ines Resler te Bernard Marjančević, predsjednik MO Gradac. Na skupštini je podnesen kompletan izvještaj o protekloj godini kao i planovi za brojne manifestacije koje su predviđene za 2024. godinu.

  • Krajem svibnja održat ćemo nove moto susrete na poligonu i nadam se da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Također, planiramo sudjelovanje na moto susretima drugih klubova, organiziranje humanitarnih akcija te sudjelovanje u događanjima Grada Našica. Ovom prigodom želim izraziti veliku zahvalnost Turističkoj zajednici i Gradu Našicama jer bez njihove podrške ne bismo mogli ostvariti većinu naših ciljeva. Također, zahvaljujem svim udrugama koje su nam pružile potporu kako bismo činili naš grad i klub boljim mjestom za sve. – izjavio je predsjednik Bečko.

U sklopu obilježavanja 20 godina postojanja Kluba dodijeljena su i zaslužena priznanja članovima koji s ponosom nose klupsku jaknu već dva desetljeća. Također, dodijeljene su i zahvalnice suradnicima i partnerima kluba.

MK Racing daje velik doprinos gradu Našicama

Gradonačelnik Kašuba je istaknuo izniman humanitarni doprinos MK „Racing” Našice, te sudjelovanje u obilježavanju važnih datuma Domovinskog rata što čiji ovaj klub iznimno važnom karikom naše zajednice. Dodao je i da njihove brojne akcije doprinose stvaranju pozitivne slike o motoristima te promiču sport, druženje i tradiciju. Direktorica Turističke zajednice Ines Resler izrazila je zadovoljstvo radom kluba istaknuvši njihovu važnost u promociji Grada ne samo unutar Hrvatske, već i izvan nje.

IZVOR: TV Našice

Više iz kategorije

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Marac

Obilježena 76. godišnjica velike tragedije Crni potok

Marac

U Markovcu Našičkom obilježena 30. obljetnica prognaničke škole

Marac