nasice.hr
Vijesti

Prijem za najuspješnije odgojno – obrazovne djelatnike s našičkog područja

Najuspješnije odgojno – obrazovne djelatnike u školskoj godini 2022./2023. s područja Našica koji su 5. listopada nagrađeni u Zagrebu od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja u svom je uredu ugostio gradonačelnik Krešimir Kašuba zajedno sa suradnicima – pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalenom Vidaković – Gelenčir, pročelnikom Upravnog odjela za proračun i financije Franjom Vladikom i pročelnikom Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matijom Brkićem. Na ovaj način im je iskazao zahvalu i na lokalnoj razini jer svojim radom podižu kvalitetu obrazovanja te utječu na razvoj našičkih učenika.

Na razini države u najbolje se ubraja sedam odgojno – obrazovne djelatnika iz Našica

Sedam profesora Alenku Taslak i Leopoldinu Vitković iz OŠ Dore Pejačević i , Barbaru Bošnjak, Mirjanu Rajić, Adrijanu Rajić, Marinu Međurečan te Gorana Hajnala iz Srednje škole Isidora Kršnjavog putem javnog poziva Ministarstvo znanosti i obrazovanja svrstalo je u popis 505 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2022./2023.

  • Iznimna mi je čast i ove godine bila upriličiti prijem najboljih odgojno – obrazovnih djelatnika s područja Našica te im ovom prilikom čestitati na njihovim priznanjima koje su postigli na državnoj razini. Prije svega iznimno mi je drago što su i oni dio promocije grada Našica u obrazovnom smislu te ovom prilikom pohvaljujem njihov nesebičan i često volonterski rad s djecom i mladima. Obrazovanje je ključni temelj svega te upravo ta investicija nam se uvijek isplati, a tome težimo i u budućnosti. Danas smo se uz druženje dotaknuli i problematike u osnovnim i srednjim školama u Našicama, gdje smo uvidjeli na koje sve načine Grad može pomoći. Iako sam Grad nije nadležan već je osnivač Osječko – baranjska županija, uz sinergiju tih ustanova stojimo na raspolaganju svim našim školama koje Našice čine gradom. – rekao je ovom prilikom gradonačelnik Kašuba te im uručio prigodne poklone od Grada Našica.

Prijemu se u društvu nastavnika odazvala i ravnateljica OŠ Dore Pejačević Našice Jasminka Falamić, dok se profesor Hajnal zahvalio u ime nagrađenih.

  • Prije svega se zahvaljujem gradonačelniku što nas je lijepo ugostio i tako je dao veći značaj ovoj nagradi u lokalnoj zajednici. Ovim putem se zahvaljujem i svojim nagrađenim kolegama od kojih su neki prepoznati po prvi puta, a neki već nekoliko puta za redom. – zaključio je Hajnal.

Više iz kategorije

Adventsko veselje i u Velimirovcu

Ivona

Uskoro Našička fešta II.

Ivona

Javni poziv za predlaganje programa manifestacije “ADVENT U NAŠICAMA 2022.”

Ivona