nasice.hr
Vijesti

U Martinu u tijeku rekonstrukcija društvenog doma

U Martinu su u tijeku radovi na uređenju društvenog doma koje su obišli gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnica Magdalena Vidaković-Gelenčir, a dočekao ih je predsjednik Mjesnog odbora Martin Miroslav Umiljanović.

Kako je naglasio gradonačelnik sredstva od 235.000 kuna su osigurana iz Laga Karašica, a dio sredstava je osiguran i iz gradskog proračuna.

  • Radi se o adaptaciji prostora, odnosno o rekonstrukciji zgrade, izgradnji sanitarnog čvora i adaptaciji kuhinje i predprostorije što je preduvjet za skoru adaptaciju velike sale. Planiramo uložiti i u infrastrukturu Nogometnog kluba Martin, gdje smo ove godine u fazi izrade projektne dokumentacije za nove svlačionice i društvene prostore na igralištu. Pohvaljujem ovim putem ekipu Nogometnog kluba koji su svojim rezultatima dokazali da su zavrijedili takvo ulaganje. U Martinu kontinuirano radimo na ulaganju u javnoj rasvjeti u Ulici Matije Gupca, što ćemo nastaviti u sljedećoj godini. Također je važno naglasiti da Martin živi društvenim životom, gdje se ističe Našička viteška priča koju smo započeli ove godine, a tradicionalno ćemo je nastaviti i sljedećih godina. Ističu se ovdje i druga ljetna događanja vezana za utakmice i klub baš kao i Martinska ljetna noć. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se predsjedniku Vijeća Mjesnog odbora Martin Miroslavu Umiljanoviću te svim vijećnicima.

Projekti su započeli u ovoj godini, a nastavit će se i u 2023., zbog čega je posebno zadovoljan predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Miroslav Umiljanović.

  • Zahvaljujem gradonačelniku i cijelog Gradskoj upravi na njihovom zalaganju, uočavanju naših potreba i rješavanju istih. Obzirom da je Martin jedno od većih prigradskih naselja mi smo zahvalni na svemu učinjenom do sada, ali i onome što se planira u budućnosti. – rekao je Umiljanović.

Više iz kategorije

Održana početna konferencija projekta „Zaželi, uključi se, ostvari se – važna si! – faza III“

Ivona

Veliki dan za našičke pčelare – otvorena linija za proizvodnju satnih osnova

Ivona

U našičkoj bolnici darivana prva rođena beba u 2024. godini i prva rođena beba s područja grada Našica u 2024. godini

Ivona