nasice.hr
Vijesti

Uskoro kreće obnova Ulice Hrvatskih branitelja i Ulice Antuna Gustava Matoša

Grad Našice kreće u realizaciju još dva izuzetno važna projekta. Potpisani su ugovori za uređenje Ulice Hrvatskih branitelja i Ulice Antuna Gustava Matoša. Obje ulice bit će kompletno obnovljene, a prilikom radova građani se mole za strpljenje.

Radove u Ulici Hrvatskih branitelja izvodit će tvrtka GRAPA d.o.o., a uključuju rekonstrukciju nerazvrstane ceste s pripadajućom oborinskom odvodnjom te prometnom signalizacijom. Cesta će se priključiti na Tavanačku cestu, baš kao i odvodnja. Vrijednost ove investicije je 603.243,75 kuna, a rok je izrade 3 mjeseca od uvođenja izvoditelja u posao.

Radove u Ulici Antuna Gustava Matoša izvodit će PZC BROD d.o.o., a uključuju rekonstrukciju nerazvrstane ceste i nogostupa s pripadajućom oborinskom odvodnjom te prometnom signalizacijom. Vrijednost ove investicije je 1.232.328,75 kuna, rok je izrade 4 mjeseca od dana uvođenja izvoditelja u posao. Dio navedene ulice i nakon obnove bit će jednosmjeran, i to iz smjera Nazorove ulice do raskrižja s Ulicom Gajić, dok će drugi dio od Ulice Gajić do kružnog toka u Ulici kralja Tomislava (državna cesta D53) ostati dvosmjeran.

Više iz kategorije

Održan Međunarodni dan mladih u organizaciji Gradskog savjeta mladih Grada Našica

admin

Predani ključevi grada – Našicama zavladale maškare

Marac

28. međunarodna oldtimer izložba na Uskrsni ponedjeljak

Ivona