nasice.hr
AktualnoVijesti

Obavijest- štete od poplave na Našičkom području

Grad Našice će sredstvima iz vlastitog proračuna pomoći najugroženijim građanima s područja Grada Našica čije su stambene objekte poplavile obilne kiše dana 19. srpnja 2021. godine. Sredstva pomoći dodijelit će se građanima koji su pretrpjeli štetu isključivo na stambenim objektima, odnosno prostorijama u kojima se trajno boravi. Navedeno ne uključuje štete na podrumskim i pomoćnim prostorijama, kao ni oštećenja na vrtovima i poljoprivrednim kulturama.

Pozivaju se svi koji su pretrpjeli štetu na stambenim objektima, odnosno čije su prostorije u kojima se trajno boravi bile poplavljene, da do kraja tjedna (do 23. srpnja 2021.) podnesu zahtjev za dodjelu pomoći u otklanjanju štete. Zahtjev se podnosi u slobodnoj formi i dostavlja neposredno ili poštom na adresu: Grad Našice, Trg dr.F.Tuđmana 7. Nakon zaprimljenog zahtjeva gradske službe će izići na teren, izvršiti uvid i procijeniti nastalu štetu. Na temelju ovako provedenog postupka odobrit će se odgovarajuća pomoć oštećenicima.

Više iz kategorije

Javni poziv za prijavu programa i projekata organizacija civilnog društva (udruge građana) iz Proračuna Grada Našica u 2023. godini

Marac

Obilježena 79. godišnjica velike tragedije Crni potok

Ivona

Javni poziv za financiranje programskih sadržaja elektroničkih medija od interesa za Grad Našice u 2023. godini

Marac