nasice.hr
Vijesti

Gradonačelnik donirao majice s obilježjima Grada Našičkim mažoretkinjama “Dora”

U ime Grada Našica gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Ines Resler posjetili su mažoretkinje na jednom od njihovih brojnih priprema za Državno natjecanje koje će se održati u Varaždinu i donirali majice sa simbolima Našica, jer je njihova promocija Grada od velike važnosti. Ovom prilikom se gradonačelnik Kašuba zahvalio trenericama Nikolini Pavlović i Patriciji Buhi kao i svim članicama na radu i sjajnim rezultatima koje ostvaruju već 28 godina.

  • U ime Grada Našica sa zadovoljstvom smo predali majice našičkim mažoretkinjama s obilježjima Grada kako bi ga dodatno promovirali. Nastavit ćemo podržavati njihov rad i trud, koji su već sada prepoznati kao izuzetni. Našičke mažoretkinje već 28 godina promiču vrijednosti zajedništva, rada i discipline. One su uistinu predane svojom radu što sam imao priliku vidjeti i tijekom njihove današnje probe. Od osnivanja 1996. godine, ova udruga neprestano raste te okuplja više od stotinu članica i predstavlja nas diljem Hrvatske, ali i izvan njenih granica. Njihovo osvajanje trećeg mjesta na prošlogodišnjem državnom prvenstvu je izuzetan uspjeh koji zaslužuje naše najdublje poštovanje. Imamo privilegiju što kao Grad imamo ovako talentirane i predane mažoretkinje koje svojim nastupima uveličavaju naše manifestacije, a mi ćemo im i dalje pružati podršku i biti na raspolaganju za sve što im bude potrebno. Njihov uspjeh je i naš uspjeh, stoga ćemo se uvijek truditi da im ništa ne nedostaje. – zaključio je gradonačelnika Kašuba.

Trenerica Nikolina Pavlović se zahvalila Gradu što su prepoznali važnost mažoretkinja rekavši kako će ova donacija dodatno ojačati prepoznatljivost njenog tima.

  • Iznimno smo sretni što je gradonačelnik prepoznao naš rad i odlučio je ovom donacijom majica nas još dodatno podržati. Tako ćemo postati još prepoznatljiviji u svim mjestima u kojima se predstavljamo, odnosno natječemo. – izjavila je Pavlović.

Više iz kategorije

Obilježavanje 30. obljetnice osnutka 81. samostalne gardijske bojne “Kumovi”

Ivona

32. obljetnica ustroja 132. brigade Hrvatske vojske Našice – Orahovica

Ivona

OŽB Našice obilježila blagdana sv. Luke

Marac