nasice.hr
Vijesti

Dan otvorenih vrata Srednje škole Isidora Kršnjavog

Danas je u Srednjoj školi Isidora Kršnjavog Našice održan Dan otvorenih vrata, kao kruna Tjedna kreativnosti i Festivala znanosti, na temu Priroda i društvo. Brojne organizirane radionice posjetio je gradonačelnik Krešimir Kašuba u pratnji ravnatelja Škole Željka Filjka. Školu su danas posjetili i mnogi građani, oni najmlađi, vrtićanci, ali i oni zbog kojih se ovakav dan organizira, a to su osnovnoškolci budući učenici Srednje škole.

  • Ovo je prigoda kada se moram zahvaliti ravnatelju Srednje škole Željku Filjku, škole koja je po mnogočemu posebna, ali i svim profesoricama i profesorima te svom osoblju ove škole, jedne od najvećih u Hrvatskoj i koja nudi jako široku lepezu zanimanja. – rekao je gradonačelnik spomenuvši razvoj obrtništva u našem gradu posebice sa izgradnjom Centra industrijske zone.

Ravnatelj Filjak ponosno je prikazao svo bogatstvo radionica pohvalivši sve djelatnike i učenike koji u njima sudjeluju.

  • Dakle, mi želimo kroz Festival znanosti, dan Tjedan kreativnosti i Dan otvorenih vrata pokazati što mi kao škola i kao zajednica nudimo našim budućim učenicima. Isto tako, ovo je prilika i pokazati vrijedan rad nastavnika koji su cijele godine pripremali učenike kroz dodatnu aktivnosti. Mi doista nastojimo u ovih nekoliko dana, a posebno danas pokazati što smo sve u stanju ponuditi, što smo sve u stanju učenicima pružiti u stjecanju njihovih znanja i vještina za njihovo buduće zanimanje. – rekao je ravnatelj i dodao da je sve moguće u suradnji s Gradom Našicama i Osječko-baranjske županije.

Više iz kategorije

Objavljen Javni natječaj za prikupljanje i odabir projekata primijenjenih istraživanja u pčelarstvu za 2022.

Marac

Udruga mladih INFO godinu zaključuje novim vodstvom

Marac

Grad Našice u ljubičastom

Ivona