nasice.hr
Vijesti

Djeca kreativnim ukrasima okitila jelke u Gradskoj upravi

Jučer je u Gradskoj upravi Grada Našica održano kićenje božićnih jelki u organizaciji DND-a Našice i Grada Našica. U kićenju su sudjelovali članovi Dječjeg foruma DND-a Našice, vijećnici Dječjeg gradskog vijeća te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba, predsjednica DND-a Darija Vlajnić i voditeljice Ružica Belunjak i Tanja Kozina. Djeca su uživala u kićenju i dobrom druženju.

Izuzetno sretan ovom blagdanskom akcijom gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba poželio je svoj djeci sve najbolje povodom Božića i Nove godine te nadodao.

“Zadovoljstvo je večeras biti s djecom i okititi s njima jelku te uživati u predblagdanskom raspoloženju. Dječji forum DND-a Našice i Dječje gradsko vijeće su sudjelovali u ovoj akciji i moram ovom prilikom naglasiti našu izvrsnu suradnju. Također im želim sretan Božić i uspješnu Novu 2022. godinu.” – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Kićenje jelke se održalo već nekoliko puta što pokazuje da su djeca izuzetno zadovoljna, a tradicija će se nastaviti i dalje. Predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić naglasila je kako su djeca uložila puno truda u izradu ukrasa.

“Prije svega se zahvaljujem gradonačelniku Krešimiru Kašubi na pozivu da okitimo dvije jelke. U ovom, sada već tradicionalnom, kićenju sudjelovali su Dječji forum DND-a Našice s voditeljicom Ružicom Belunjak i ja kao predsjednica DND-a Našice te vijećnici Dječjeg gradskog vijeća na čelu s voditeljicom Tanjom Kozinom. Djeca su sama izradila ukrase, a u njihovu izradu uložili su dosta truda i vremena. Također vole doći u Gradsku upravu gdje su lijepo prihvaćeni i stvarno uživamo u ovom adventskom razdoblju.” – rekla je Darija Vlajnić, predsjednica DND-a Našice.

Više iz kategorije

Dan našičkog sporta okupio nikad veći broj sudionika

Marac

Popis ´21

Marac

Čestitka gradonačelnika Krešimira Kašube

Ivona