nasice.hr
Vijesti

Dodijeljeni certifikati domaćim proizvođačima

Na Našičkoj tržnici gradonačelnik Krešimir Kašuba, uz direktora Našičkog parka d.o.o. Hrvoja Žihu i Mirelu Rončević, dodijelio je certifikate OPG-ovima. Certifikate su dobili oni OPG-ovim koji prodaju samo vlastito proizvedene ili prerađene proizvode, njih 31, od kojih je četvero novih. Iza certifikata stoji komisija koja je, kao i svake godine, obišla sve proizvođače te utvrdila da se uistinu radi o lokalnim proizvodima.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je da su mali proizvođači jako važni u zajednici, a ovo je jedan od načina na koji ih se potiče, a ujedno se stvaraju i partnerski odnosi Grada s njima. Gradonačelnik je iskazao i zadovoljstvo brojem prodavača na Tržnici s našičkog područja, kao i onih iz šire okolice, koji su u razgovoru s njim pohvalili uređenost i opremljenost Tržnice.

Direktor Našičkog parka d.o.o. Hrvoje Žiha istaknuo je ovo kao način da se pomogne proizvođačima, da se istakne njihov trud, rad i kvaliteta njihovih proizvoda, ali i kupcima kako bi znali da uistinu kupuju domaće. Zahvalio se Gradu i gradonačelniku, te Županiji što prepoznaju rad lokalnih OPG-ova te naglasio da je Našička tržnica u samom hrvatskom vrhu po broju izdanih certifikata. Certifikate izdaje Udruga hrvatskih tržnica.

Više iz kategorije

Započeli 22. Dani slavonske šume

Ivona

Nastavak projekta ZAŽELI

Ivona

23. Večer polesnjaka pod pokroviteljstvom Grada Našica

Ivona