nasice.hr
Vijesti

Dodijeljeni certifikati domaćim proizvođačima

Na Našičkoj tržnici gradonačelnik Krešimir Kašuba, uz direktora Našičkog parka d.o.o. Hrvoja Žihu i Mirelu Rončević, dodijelio je certifikate OPG-ovima. Certifikate su dobili oni OPG-ovim koji prodaju samo vlastito proizvedene ili prerađene proizvode, njih 31, od kojih je četvero novih. Iza certifikata stoji komisija koja je, kao i svake godine, obišla sve proizvođače te utvrdila da se uistinu radi o lokalnim proizvodima.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je da su mali proizvođači jako važni u zajednici, a ovo je jedan od načina na koji ih se potiče, a ujedno se stvaraju i partnerski odnosi Grada s njima. Gradonačelnik je iskazao i zadovoljstvo brojem prodavača na Tržnici s našičkog područja, kao i onih iz šire okolice, koji su u razgovoru s njim pohvalili uređenost i opremljenost Tržnice.

Direktor Našičkog parka d.o.o. Hrvoje Žiha istaknuo je ovo kao način da se pomogne proizvođačima, da se istakne njihov trud, rad i kvaliteta njihovih proizvoda, ali i kupcima kako bi znali da uistinu kupuju domaće. Zahvalio se Gradu i gradonačelniku, te Županiji što prepoznaju rad lokalnih OPG-ova te naglasio da je Našička tržnica u samom hrvatskom vrhu po broju izdanih certifikata. Certifikate izdaje Udruga hrvatskih tržnica.

Više iz kategorije

Dočekajmo mirno 2023. godinu

Ivona

Pametni stol pomoći će u edukaciji i odgoju vrtićanaca

Marac

Uskrsna igraonica

Ivona