nasice.hr
Vijesti

Svečani prijem učenika i mentora

Danas je u sklopu proslave Dana grada upriličen Svečani prijem učenika i mentora, sudionika državnih natjecanja, koje je osobno darivao i čestitao im gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba. Prijem se održao na Ljetnoj pozornici kod dvorca obitelji Pejačević, a istaknuti učenici i mentori dobili su prigodne poklone, torbu sa dodatcima i majicu Grada Našica. Nagrađeni dolaze iz četiri osnovne škole, OŠ kralja Tomislava Našice, OŠ Dore Pejačević Našice, OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac i OGŠ Kontesa Dora Našice i Srednje škole Isidora Kršnjavog Našice.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalio je sve istaknute i čestitao im na ostvarenom uspjehu. Poželio im je da nastave u istom smjeru, a Grad stoji iza njih. Istaknuo je i to da su Našice grad obrazovanja još od Srednjeg vijeka i franjevaca, a danas smo ponosni na sve naše škole, posebno na Srednju koja je jedna od većih u cijeloj Hrvatskoj.

U ime ravnatelja škola obratio se prof. Željko Filjak pohvalivši sve učenike na trudu i radu koji ulažu u svoj razvoj te sve mentore koji nesebično darivaju vrijeme i prenose znanje na mlade, našu budućnost.

Više iz kategorije

Izaslanstvo Grada Našica položilo vijence i upalilo svijeće na grobovima poginulih branitelja Branka Glavaša, Slavka Maroda i Antuna Sertića

Marac

Produljenje samopopisa do ponoći 27.9.2021. godine

Marac

Manifestacija Večer vina u Perivoju oduševila posjetitelje

Marac