nasice.hr
Vijesti

Gradonačelnik Kašuba čestitao 100. rođendan gospodinu Filipu Tutiću

Danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba, na poziv obitelji, posjetio gospodina Filipa Tutića, predao mu prigodan poklon i čestitao 100. rođendan. Uz dobro zdravlje poželio mu je da nastavi uživati u životu sa svojom obitelji, prijateljima i susjedima.

  • Jedna je ovo od najljepših dužnosti, ali i časti, čestitati našem sugrađaninu 100. rođendan. U ime Grada mogu mu samo poželjeti da lijepo provodi svoje vrijeme, te da Grad sa svojom uslugom stoji na raspolaganju svim građanima, a posebno onima u koji su u potrebi. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se obitelji na pozivu.

Skromnu proslavu za djeda Filipa organizirali su sin Josip, snaha Ana i susjedi koji su ovom prilikom i zapjevali. Sin Josip prisjetio se svog djetinjstva, obitelji koja je nažalost preminula, majke i brata te rekao kako su bili jedna društvena obitelj, vesela i puna ljubavi. Dodao je da danas kada on živi daleko od oca, u Zagrebu, o njemu s posebnom ljubavlju brinu susjedi koje je on dok su bili mali čuvao, jer su im roditelji radili, svi su bili kao obitelj, a tako je i danas.

Djed Filip rekao je da sebi, ali prvenstveno svima koji ga okružuju, želi samo zdravlja, sreće i da dugo požive. On se dobro osjeća za svojih 100 godina, a tajna dugovječnosti ljubav je prema svima. U svom životu kao najljepši perios istaknuo je rad u Radio Našicama, bilo je kaže opušteno i uistinu je tamo volio raditi. I mirovinu je dočekao u Grögerovoj vili, pa je njegova želja da za 101. rođendan obiđe novoobnovljene prostore.

Više iz kategorije

Prijem ultramaratonaca kod gradonačelnika Krešimira Kašube

Marac

Gradonačelnik Krešimir Kašuba sudjelovao na konferenciji “Europska uloga u sportu“

Ivona

Obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske

Ivona