nasice.hr
Vijesti

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba predao vrijednu donaciju NK Šipovac

Nogometnom klubu Šipovac danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba predao donaciju vrijednu 17.000,00 kuna, od kojih je Grad izdvojio 10, a Županijska športska zajednica 7 tisuća kuna.

Ulaganje u Nogometni klub Šipovac ostvareno je kroz kupnju traktorske kosilice, trimera i motorne kosilice koje su bile prijeko potrebne za redovan rad kluba. Investicija je realizirana uz pomoć Športske zajednice Osječko – baranjske županije i g. Dubravka Ižakovića, Športske zajednice Grada Našica, predsjednika Nikole Antolovićai tajnika Karla Kanisa i Grada Našica. – rekao je gradonačelnik te velike pohvale uputio novom predsjedniku NK Šipovac Dariju Knežiću napomenuvši da je klub u Našicama aktivan 47 godina te kontinuirano radi na odgoju djece i mladeži u sportsko. Gradonačelnik se osvrnuo i na veliki humanitarni rad kluba kao i na brojne memorijale koje organiziraju tijekom godine.

Nogometnom klubu Šipovac ova će donacija olakšati rad, koji planiraju širiti i okupljati još veći broj djece i mladih s područja mjesta.

  • Prije svega zahvalio bih se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Športskoj zajednici OBŽ, Športskoj zajednici Grada Našica i ostalim sponzorima koji podržavaju naš rad. U budućnosti težimo izgradnji novog objekta i svlačionica kako bi imali pristojan, kvalitetan, ali i lijep prostor uz samo igralište. Na taj način izbjegli bismo prelazak preko Županijske ceste do igrališta. – rekao je Darije Knežić, predsjednik NK Šipovca.
Sustavno se radi na poboljšanju uvjeta sportskih klubova

Tajnik Športske zajednice Grada Našica Karlo Kanis istaknuo je da Športska zajednica Grada Našica kontinuirano prati potrebe svojih članica te sustavno rade na poboljšanju uvjeta u sportskim klubovima.

Više iz kategorije

Završena prva faza izgradnje nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu

Ivona

Donacija austrijske pokrajine Tirol JVP-u Našice

Ivona

Ministar Ćorić obilježio početak dogradnje sustava odvodnje u Seoni i Donjoj Motičini

Marac