nasice.hr
Vijesti

I u prigradsko naselje Brezik Našički nastavljeno ulaganje

U Breziku Našičkom dovršena je terasa uz prostorije na nogometnom igralištu, a uređen je i okoliš te rekonstruiran sanitarni čvor. Gradonačelnik Krešimir Kašuba zajedno s Magdalenom Vidaković Gelenčir, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav, obišao je investicije na području Mjesnog doma, gdje ih je dočekao predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ante Zubak. Izgradnja nadstrešnice vrijednosti je 113.812,50 kuna, a uređenje sanitarnog čvora 100.928,23 kuna.

Gradonačelnik Kašuba istaknuo je da su uložena znatna sredstva u prigradskom naselju Brezik Našički s ciljem povećanja kvalitete života pojedinaca i zajednice u cjelini.

  • U proteklom periodu uložili smo znatna sredstva u prigradsko naselje Brezik Našički, a ovim putem pohvaljujem rad predsjednika Mjesnog odbora Ante Zubaka, Jerka Šarlije, ali i svih vijećnika s kojima usko surađujem. Već dvadesetak godina čeka se natkrivanje terase nogometnog kluba koja je sada realizirana, te će u narednom razdoblju postati jedan koristan prostor za niz događanja koja su planirana. Mjesni dom u Breziku predstavlja jedan duh samog mjesta, jer osim nogometnog, tu je i boćarski klub što govori u prilog tome da Mjesni odbor u Breziku teži uključivanju djece i mladih u sportske i rekreacijske sadržaje. Osim mladeži, ovdje su aktivni i seniori koji su uključeni u društvenu zajednicu i svojevoljno utječu na kvalitetu života u mjestu. Važno je naglasiti da su prošle godine branitelji ovdje organizirali 1. Braniteljske sportske igre, a u svemu su im partneri bili upravo članovi NK Brezik, kojemu su i donirana sva prikupljena sredstva. Ovo mjesto nadomak Našica ima kompletnu infrastrukturu i zapravo je perspektivna sredina idealna za obiteljski život. – kazao je gradonačelnik te istaknuo da sve navedeno potvrđuje i popis stanovišta čiji podatci ukazuju na to da je najmanja depresija zabilježena upravo u Breziku.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Ante Zubak zahvalio se gradonačelniku Kašubi na podršci i suradnji u realizaciji ovih investicija koje izuzetno znače za Brezik.

  • Zahvaljujem vam na radu za dobrobit našeg naselja te na svakoj pomoći i podršci Grada i gradonačelnika Kašube koji je investirao u izgradnju novog sanitarnog čvora, nadstrešnice i uređenje okoliša oko našeg Mjesnog doma. Radujem se nastavku dobre suradnje s Gradom i gradonačelnikom bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće realizirati. – istaknuo je Ante Zubak

 

Više iz kategorije

Natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za radno mjesto Radnik/ca za potporu i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom u sklopu projekta „Zaželi RADOST!“, Kodni broj SF.3.4.11.01.0088

Marac

Javnim predstavljanjem strukovnih zanimanja našički srednjoškolci pokazali svoj višegodišnji rad

Ivona

PROGRAM obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Ivona