nasice.hr
Vijesti

JAVNI POZIV- DOSTAVA PONUDA ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE RASELJNIH OSOBA IZ UKRAJINE

Na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a 25. ožujka 2022. objavljen je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poveznica: https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518

Poziv se odnosi na:

  • vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice
  • vlasnike stambenih jedinica koji su  po načelu solidarnosti  već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje

Za prijavu ponude potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu: “Ponuda smještaja za raseljene osobe” koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice.

Ispunjeni Obrazac može se dostaviti na adresu elektroničke pošte ines.toth@nasice.hr ili u Gradsku upravu, Trg dr. F. Tuđmana 7, Našice,  svakog radnog dana u vremenu od 7:00 do 15.00 sati.

Nakon zaprimljenih zahtjeva, provesti će se neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrda o nadzoru stambene jedinice, koja se dostavlja Ponuditelju.

Ponuditelj smještaja još mora prikupiti dokaz o vlasništvu stambene jedinice: izvadak iz zemljišne knjige (original ili e-izvadak) ili izvadak iz Knjige položenih ugovora (za nekretnine koje nisu provedene kroz ZK odjel),  a ako se radi o više suvlasnika na nekretninu izjavu drugog/ih suvlasnika za sklapanje ugovora o ustupanju stambene jedinice.

Ispunjeni Obrazac s pripadajućom dokumentacijom dostavlja se potom Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a: poštom na adresu Nehajska 5, 10 000 Zagreb ili na e-mail adresu pojedinacni.smjestaj@mup.hr.

Ustupanje stambene jedinice na korištenje raseljenim osobama iz Ukrajine suglasno će se utvrditi sklapanjem ugovora između Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva civilne zaštite i vlasnika stambene jedinice. Ugovorni odnos počinje od dana potpisivanja ugovora.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na broju telefona 031/618-180.
 

Više iz kategorije

Najavljeni Dani slavonske šume

Ivona

Javnim predstavljanjem strukovnih zanimanja našički srednjoškolci pokazali svoj višegodišnji rad

Ivona

Nastavljaju se ulaganja u Markovac Našički – pri završetku i drugi pružni prijelaz

Ivona