nasice.hr
Vijesti

Čestitka Športske zajednice Grada Našica Gromovima povodom iznimne pobjede

Ovim putem Športska zajednica Grada Našica upućuje čestitke povodom iznimne pobjede nad PPD Zagrebom u sklopu Lige za prvaka – Paket 24 Premijer lige.

Godinama je RK NEXE gradio svoj status jednog od najboljih klubova u Hrvatskoj, što uistinu i jest, no pobjedom nad aktualnim prvakom došao je vrlo blizu onoga što dosad nitko od osnutka naše države i igranja prvenstva Hrvatske u rukometu (28) nije uspio – u nadmetanju nadvisiti PPD Zagreb i od njega preuzeti titulu prvaka Hrvatske.

Trebat će uložiti još dosta truda u budućim utakmicama

Do nedavno svima u Hrvatskoj nezamisliv uspjeh, zalaganjem vodstva kluba, igrača i navijača je postao vrlo blizak, a tom prigodom Vam Športska zajednice želi puno sportske sreće, zdravlja i uspjeha.

Naravno, do toga je preostalo još podosta utakmica u kojima će trebati uložiti dosta truda, no, aktualna situacija daje za pravo svima nadati se i sanjati – i samom klubu, i navijačima, i Športskoj zajednici i svim ostalim zaljubljenicima u šport. Kakav god ishod na kraju bio, RK NEXE je učinio ono što dugo nitko neće uspjeti u smislu promocije našeg grada, županije, regije, cijele Hrvatske i športskih uspjeha, ali i radosti koje je donio brojnim navijačima i stanovnicima Našica. Također, ovakvi uspjesi potiču mnoge najmlađe naraštaje da se počnu baviti sportom pa je ovaj uspjeh jako teško opisati i jednostruko ocijeniti te će se još dugo godina ubirati plodovi Vašeg rada i uspjeha.

Predsjednik ŠSZ Grada Našice:

Nikola Vercingetoriks Antolović, dr. vet. med.

Više iz kategorije

Grad Našice vas poziva na blagdansko druženje uz girice

Ivona

Predstavnici udruge „Jaglac” održali inicijalni sastanak s gradonačelnikom Grada Našica Krešimirom Kašubom

Marac

Grad Našice u ljubičastom

Ivona