nasice.hr
Vijesti

Gradska sredstva ulažu se u izgradnju nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu

U redovnom obilasku investicija sa našičkog područja danas su gradonačelnik Krešimir Kašuba, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković-Gelenčir, pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić i ravnateljica OŠ Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac i vijećnica Gradskog vijeća Grada Našica Ljerka Ćorković posjetili radove na izgradnji nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu.

  • Radi se o izgradnji nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu koju radimo sredstvima iz gradskog Proračuna u vrijednosti od 39.000,00 eura. To je ulaganje u prometnu sigurnost u ovom naselju. Cilj nam je da u niz faza, tijekom nekoliko godina, izgradimo nogostupe u cijeloj ulici koja je na državnoj, vrlo prometnoj cesti, gdje se nalati i osnovna škola i vrtić. Tu prolazi jako puno djece, ali to je i investicija izuzetno važna za kvalitetu života svih mještana. Što se tiče samog mjesta Jelisavac istaknuo bi dobru suradnju sa SKUD-om Ivan Brnjik Slovak i Nogometnim klubom Vihor. – rekao je gradonačelnik i dodao da se trude slušati potrebe Jelisavčana i na iste pravovremeno reagirati.

Sigurnost je za učenike, ali i sve mještane najvažnija istaknula je Ljerka Ćorković pohvalivši i rekonstrukciju nogostupa ispred zgrade škole koja je također napravljena u ovoj godini.

  • Ova investicija je od izuzetne važnosti za naše učenike, njihove roditelje, ali i sve mještane Jelisavca, naročito sve žitelje koji žive na početku Jelisavca pa se do skretanja u Ulicu Jana Žiška. Ovo je samo nastavak ulaganja Grad u mjesto Jelisavac. – rekla je Ljerka Ćorković i zahvalila gradonačelniku što se sustavno radi na ulaganju u mjesto Jelisavac, ali i u sva prigradska naselja.

Više iz kategorije

Gradonačelnik Kašuba čestitao 100. rođendan gospodinu Filipu Tutiću

Ivona

Večer vina u Perivoju

Ivona

Predstavnici udruge „Jaglac” održali inicijalni sastanak s gradonačelnikom Grada Našica Krešimirom Kašubom

Marac