nasice.hr
Vijesti

Vrtićanci okitili jelke na glavnom gradskom trgu

Tradicionalno kićenje jelki na Trgu dr. Franje Tuđmana nije odgodila ni kiša koja je samo nekoliko minuta prije dolaska mališana iz Dječjeg vrtića Zvončić Našice – Grad Našice počela padati. Opet jednako brzo kao i jučer, mališani su okitili jelke i pokazali da kad se male ruke slože sve se može. U tome im je pomogao i gradonačelnik Krešimir Kašuba za kojega je grupa Leptirić pripremila i prigodan poklon.

  • Naši vrtićanci danas u došli na trg vođeni svojim odgajateljicama i ravnateljicom Snježanom Kanđera. Bez obzira na loše vrijeme, bilo je prekrasno vidjeti djecu koja su nasmijana i po kiši ukrašavala jelke i to sa zadovoljstvom. Drago mi je da im se sviđa klizalište, kako su mi rekli, s kojim smo dodatno upotpunili program Adventa u Našicama. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se ravnateljici i odgajateljicama na velikom i važnom poslu koji obavljaju u vrtiću.

Ravnateljica Snježana Kanđera zahvalila se gradonačelniku i dodala da ih ovakve tradicionalne aktivnosti vesele.

  • Mi tradicionalno sudjelujemo u ovoj aktivnosti u koju su uključeni i roditelji i djeca, te odgajateljice, i to ja nama velika radost. Zahvalni smo gradonačelniku što Grad djecu počasti čajem i pizzom, a danas ćemo ju jesti u vrtiću zbog kiše koja je pala. – rekla je ravnateljica Snježana Kanđera i svima poželjela sve najbolje za nadolazeće blagdane.

Više iz kategorije

Grad Našice podupire razvoj novih sportskih disciplina Auto kluba Panonija

Ivona

Mjesni odbor Grada Našica dodijelio sredstva udrugama i sportskim klubovima

Marac

Prigodna 30. obljetnica odlaska branitelja s našičkog prostora u Vukovar

Marac