nasice.hr
Vijesti

Okićene jelke u Gradskoj upravi

Tradicijom dugom više desetaka godina nastavili smo i ovog božićnog vremena. Dvije jelke u Gradskoj upravi okićene su u prisustvu gradonačelnika Krešimira Kašube, a ručno rađene ukrase pripremili su članovi Društva “Naša djeca” Našice i Dječjeg foruma.

  • Dugi niz godina imamo tu privilegiju u Gradu da nam skupina učenika iz drugog razreda, ove godine, dođu okititi dvije jelke. Ono što je važno naglasiti da su jelke okićene u roku par minuta što je jedna jako važna poruka da zajedništvo čini čuda. Inače Dječji forum redovito dolazi u Ured gradonačelnika i svojim savjetima i pogledom na naš grad na svoj način i mijenja naš grad. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se učenicima, nastavnicima, predsjednici Hajek, ali i profesorici Ružici Belunjak.

Zadovoljna još jednom tradicionalnom akcijom Društva „Naša djeca“ Našice bila je i predsjednica Branka Hajek.

  • Tradicija je ovo koju nastavljamo iz godine u godinu. Vrlo lijepim ukrasima djeca su okitila jelke, pa molim sugrađane da prošetaju i vide što su sve djeca izradila. Djeci je to veliko veselje, pogotovo jer se druže i s gradonačelnikom koji posluša sve njihove želje i sve ono što ih tišti. – rekla je predsjednica Društva.

 

Više iz kategorije

Nastavlja se obnova Kapele obitelji Pejačević, jednog od simbola grada Našica

Ivona

Grad Našice potpisao sporazum o međusobnoj suradnji na preventivnom projektu „Zajedno više možemo“

Ivona

Gradonačelnik Kašuba darivao prvorođenu bebu u 2022. godini

Marac