nasice.hr
Vijesti

Krunica za branitelje i ove godine postavljena na spomen-obilježju „Uskrsla Hrvatska“

Moto klub 4. gardijske Split i ove je godine u sklopu svoje tradicionalne karavane Hrvatskom pod nazivom „33 krunice za 33 godine“ posjetio Našice i u suradnji sa MK Racing Našice postavio krunicu na spomen-obilježje “Uskrsla Hrvatska” u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima. U paljenju svijeća i odavanju počasti tradicionalno im se pridružio i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je zahvalio na ovoj inicijativi i prenošenju istine o Domovinskom ratu.

  • Velika mi je čast bila pozdraviti naše branitelje iz Splita iz Dalmacije, baš kao i motoriste s tog područja, ali i naše Našičane, koji na ovaj način promiču istinu o Domovinskom ratu. U ovakvim prilikama uvijek ističem da naš grad ima osam udruga proizišlih iz Domovinskog rata na što smo izuzetno ponosni. Vjerujem da ćemo ovu tradiciju s motoristima nastaviti i sljedeće godine. – rekao je gradonačelnik.

Predsjednik MK Racing Našice napomenuo je da su gosti pristigli još jučer te da su ih oni ugostili, smjestili i dali odmorište za nastavak dugog puta koji ih čeka, jer cilj je postaviti 33 krunice u 33 grada diljem Hrvatske.

Više iz kategorije

U sljedećoj godini veće plaće za građane Našica

Ivona

Niti loše vrijeme nije pokvarilo dobro raspoloženje na trećoj suboti Adventa u Našicama

Marac

Vrtićanci okitili jelke na glavnom gradskom trgu

Ivona