nasice.hr
Vijesti

Mjesni odbor Grada Našica dodijelio sredstva udrugama i sportskim klubovima

Na održanoj 11. sjednici Vijeća Mjesnog odbora Našice, članovi Vijeća su razmotrili zamolbe mnogobrojnih udruga i klubova s područja Grada te im odobrili financijsku potporu. Bila je to zadnja sjednica Vijeća u aktualnom sazivu.

Najveći iznos dodijeljenih sredstava je 12 000 kn

Franjevačkom samostanu odobreno je 12.000 kuna kao i ŽOK Našice za troškove natjecanja. Kick boxing klubu Impact i NK Šipovac dodijeljeno je po 6000 kuna za nabavku opreme, Udrugama Farmica i ŠUD Šaran Našice odobren je iznos po 5000 za sanaciju krovišta i za uređenje okoliša oko Lapovca. Udruzi starih športova Slavonac odobreno je 4500 kn za ulaganja u potrebe prostorije udruge, a po 4000 kn dobili su HKD Lisinski za kupnju Posavske nošnje i Vatrogasna zajednica Našice za nabavu sredstva za ured. Po 3000 kuna odobreno je Udruzi rekreativnog trčanja NEXE team za pripremu i organizaciju 2. utrke našičkom geološkom stazom, kao i Biciklističkom klubu Našice za kondicijske pripreme, te Teniskom klubu Našice za potrebe uređenja i obnove terena. Isti iznos dodijeljen je Udruzi voćara i vinogradara Našice za organizaciju i promociju lokalnih proizvoda, Udruzi Vukovarskih veterana Našica za kupnju sportskih jakni i Udruzi mladih INFO za aktivnosti te nabavu opreme. Streljačka udruga „Veteran 132” Našice dobila je 2500 kuna za nabavku sportske opreme, a 1500 kn dobila je Udruga umirovljenika unutarnjih poslova.

Uspješan rad Mjesnog odbora Našice

Nakon sjednice predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Josip Matek osvrnuo se na rad Vijeća u aktualnom sazivu.

„Upravo je završila 11. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice koja je ujedno posljednja sjednica u aktualnom sazivu. Izašli smo u susret s financijskom potporom mnogobrojnim udrugama i sportskim klubovima s područja Grada. Najveći iznos dodijeljenih sredstava od 12 000 kn je odobren Franjevačkom samostanu kao i ŽOK Našice. Zahvaljujem se u ime Vijeća Mjesnog odbora što naš Grad živi sportski i kulturno, kao i članovima udruga i sportskih klubova koji se nesebično trude i zalažu.” – rekao je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Josip Matek, te se zahvalio gradonačelniku Krešimiru Kašubi  i prethodnom gradonačelniku Josipu Miletiću kao i članovima Vijeća Mjesnog odbora na uspješnoj suradnji i iznimnom radu.

Više iz kategorije

26. dječja smotra slovačkog folklora u Republici Hrvatskoj

Ivona

Nastup “Krila Oluje”

Ivona

Prijem delegacije Zagrebačke filharmonije i predstavnika Hrvatskog Crvenog križa ususret festivalu Dore Pejačević kod gradonačelnika Krešimira Kašube

Ivona