nasice.hr
Vijesti

Nastavak ulaganja u mjesto Jelisavac

U redovnom obilasku investicija na našičkom području danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba uz suradnike, pročelnika Matiju Brkića i pomoćnika pročelnika Božu Papca, obišao investicije u mjestu Jelisavac. Nakon ulaganja u nogostup u Ulici Ivana Brnjika Slovaka  na inicijativu mještana naselja krenulo se u uređenje samog centra naselja, izgradnju nogostupa i kolnog prilaza te u saniranje i izgradnju ceste u Sportskoj ulici. Također Grad je uložio i u prostorije Nogometnog kluba „Vihor“ što je inicirala uprava kluba, članovi i igrači.

  • Nakon završetka prve faze izgradnje nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka danas smo došli obići radove na izgradnji i uređenju samog centra mjesta, preko puta Osnovne škole. Na tom mjestu pokraj mosta uređujemo nogostup i prilaz prema trgovini. Uz navedeno ići ćemo i u pojačano održavanje Sportske ulice gdje će se asfaltirati i dodatnih 100 metara ceste koji je nedostajao do zadnje kuće. Obišli smo i Nogometni klub „Vihor“ gdje je ostvareno dodatno ulaganje u zgradu kluba, točnije u fasadu i izmjenu salonit ploča. Vrijednost investicije u zgradu Kluba je 10.000,00 eura, dok je za ulaganje u cestu i nogostup predviđeno 15.000,00 eura, a to ukupno čini, u ovoj fazi, ulaganje u mjesto Jelisavac od 25.000,00 eura. – rekao je gradonačelnik te dodao da će se u skorije vrijeme ići i u rušenje ilegalno sagrađenog objekta u Sportskoj ulici koji se nalazi do osnovne škole što će direktno utjecati na prometnu sigurnost i vozača i pješaka.

Više iz kategorije

U Industrijskoj zoni kontinuirana ulaganja su ključ dugoročnog uspjeha

Marac

Povodom današnjeg spomendana, Dana neovisnosti RH, gradonačelnik s izaslanstvima upalio svijeću ispred spomen-obilježja “Uskrsla Hrvatska”

Tomislava Justic

XIV. područno vatrogasno natjecanje pod pokroviteljstvom Grada Našica

Ivona