nasice.hr
Vijesti

Nastavljaju se investicije u Granicama

Gradonačelnik Krešimir Kašuba zajedno s Magdalenom Vidaković – Gelenčir, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav, obišao je investiciju asfaltiranja dijela ceste od Granica do Polubaša. Na radilištu su ih dočekali predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević i Zvonko Matijašević iz Euro Iskopa Našice, izvođač radova. Investicija obuhvaća asfaltiranje ceste u dužini od 100 metara, kao prva etapa investicije koja se nastavlja u godinama koje slijede.

  • Investicija se odvija na području naselja Granica, nažalost prije nekoliko godina je zaustavljena njena realizacija, zbog imovinsko-pravnih odnosa kroz naselje Polubaše, što je riješeno ove godine, pa se asfaltiranje nastavlja etapno. Dio započinjemo ove godine, a nastavljamo sljedeće, pa u nekoliko sljedećih godina očekujemo završetak izgradnje, odnosno spajanje sa Starim Granicama, Ulicom kralja Tomislava. Važno je ovdje istaknuti izuzetno dobru suradnju sa predsjednicom Vijeća Mjesnog odbora Granice Sandrom Đurđević, gdje zajedničkim snagama želimo ostvariti dobru kvalitetu života za mlade obitelji koje ostaju na ovom području. Na tragu toga je i projekt Aglomeracije kojim će se dovesti voda do svake kuće u Granicama. – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalivši Vijeće Mjesnog odbora organizaciju podjele božićnih poklona najmlađima koja je održana sinoć, u nedjelju.

Izvođači radova napomenuli su da će investicija ići svojim tokom ukoliko vremenski uvjeti to dopuste. Ako i temperature budu ispod 0, sa asfaltiranjem će se pričekati, no priprema se nastavlja.

  • Drago mi je da smo se danas okupili da obiđemo radove u Granicama. Iznimno nam je važno da riješimo ovakve probleme, pa idemo polako naprijed. U naselju je nas nekoliko mladih obitelji i mislim da je to važno za nas koji smo ostali ovdje kako ne bi otišli dalje. Nadam se da ćemo nastaviti i dalje ovako dobru suradnju s našim gradonačelnikom. – rekla je Sandra Đurđević.

Više iz kategorije

BBB Našice heroje ne zaboravljaju!

Marac

Projekt CO2NTESSA koji provodi NEXE d.d. jedan je od strateških projekata Republike Hrvatske

Ivona

Projekt “Da se ne zaboravi” – edukativni projekt za osnovnoškolce

Marac