nasice.hr
Vijesti

Posjetom gradonačelnika naselju Granice najavljena nova ulaganja

Gradonačelnik Krešimir Kašuba s pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalenom Vidaković-Gelenčir obišao je investiciju asfaltiranja dijela ceste u Granicama kao i Društveni dom koji je u vlasništvu Grada, a dan je na korištenje Mjesnom odboru Granice. Njima se u obilasku pridružio direktor Našičkog vodovoda Josip Matek koji je iznio najnovije informacije vezane uz projekt Aglomeracije na tom području, a koji je u svojim završnim fazama. Predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević i potpredsjednik Ivica Bosak zahvalili su gradonačelniku na posjeti, te istaknuli dodatne potrebe u vidu razvoja svog mjesta.

  •  Danas obišli novoizgrađeni dio kolnika. U proteklih nekoliko mjeseci asfaltirano je 300 metara, a cijena tih radova je 35.000 eura. Grad Našice sustavno ulaže i u Društveni dom – u dogovoru s predsjednicom Đurđević nabavljamo potrebnu opremu, a u idućem periodu ulaganje se nastavlja. U Granice, kao i u ostala mjesta Grada Našica, kontinuirano investiramo tako da će, nakon obnove, dom biti dostupan svim udrugama, društvima i klubovima našičkog područja. – izjavio je gradonačelnik.

  • Zahvaljujem se Gradu Našicama te gradonačelniku Krešimiru Kašubi na odličnoj suradnji s Mjesnim odborom Granice kao i s našim mještanima. Idemo sitnim koracima, ali idemo naprijed i nadam se da ćemo tako nastaviti. – rekla je predsjednica Đurđević te je zaključila kako će se obnovom doma, završetkom Aglomeracije i asfaltiranjem ceste stvoriti bolji uvjeti za život na ovom području.

Zahvalama se pridružio i potpredsjednik Vijeća Mjesnog odbora Ivica Bosak koji godinama radi na podizanju kvalitete života Granica i okolnog područja za dobrobit svih mještana.

 

Više iz kategorije

794. rođendan Grada Našica proslavljen svečano

Ivona

Ulaganje u dodatnu sigurnost građana u Sportskoj ulici

Ivona

Kultna Crvena jabuka okupila raspjevano mnoštvo

Marac