nasice.hr
Vijesti

Posjetom gradonačelnika naselju Granice najavljena nova ulaganja

Gradonačelnik Krešimir Kašuba s pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalenom Vidaković-Gelenčir obišao je investiciju asfaltiranja dijela ceste u Granicama kao i Društveni dom koji je u vlasništvu Grada, a dan je na korištenje Mjesnom odboru Granice. Njima se u obilasku pridružio direktor Našičkog vodovoda Josip Matek koji je iznio najnovije informacije vezane uz projekt Aglomeracije na tom području, a koji je u svojim završnim fazama. Predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević i potpredsjednik Ivica Bosak zahvalili su gradonačelniku na posjeti, te istaknuli dodatne potrebe u vidu razvoja svog mjesta.

  •  Danas obišli novoizgrađeni dio kolnika. U proteklih nekoliko mjeseci asfaltirano je 300 metara, a cijena tih radova je 35.000 eura. Grad Našice sustavno ulaže i u Društveni dom – u dogovoru s predsjednicom Đurđević nabavljamo potrebnu opremu, a u idućem periodu ulaganje se nastavlja. U Granice, kao i u ostala mjesta Grada Našica, kontinuirano investiramo tako da će, nakon obnove, dom biti dostupan svim udrugama, društvima i klubovima našičkog područja. – izjavio je gradonačelnik.

  • Zahvaljujem se Gradu Našicama te gradonačelniku Krešimiru Kašubi na odličnoj suradnji s Mjesnim odborom Granice kao i s našim mještanima. Idemo sitnim koracima, ali idemo naprijed i nadam se da ćemo tako nastaviti. – rekla je predsjednica Đurđević te je zaključila kako će se obnovom doma, završetkom Aglomeracije i asfaltiranjem ceste stvoriti bolji uvjeti za život na ovom području.

Zahvalama se pridružio i potpredsjednik Vijeća Mjesnog odbora Ivica Bosak koji godinama radi na podizanju kvalitete života Granica i okolnog područja za dobrobit svih mještana.

 

Više iz kategorije

Gradonačelnik Kašuba tradicionalno posjetio Dane otvorenih vrata Srednje škole Isidora Kršnjavoga

Ivona

Održana 1. Sjednica Vijeća mjesnog odbora Našica

Ivona

Dan slovačkog filma u Našicama

Ivona