nasice.hr
Vijesti

Potpisan Sporazum o međusobnoj suradnji između Policijske uprave Osječko-baranjske i Grada Našica

Gradonačelnik Krešimir Kašuba potpisao je Sporazum o međusobnoj suradnji “Zajedno više možemo” između Policijske uprave Osječko-baranjske i Grada Našica, te Općina Feričanci, Donja Motičina, Đurđenovac, Podgorač i Koška. Sporazum s načelnikom Policijske uprave osječko – baranjske Ladislavom Beceom potpisali su i načelnici općina Đurđenovac, Hrvoje Topalović, Feričanci, Marko Knežević, Donja Motičina, Željko Kovačević, Podgorač, Goran Đanić te u ime Općine Koška, Zdravko Kuzminski.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba istaknuo je Našice kao siguran grad čemu doprinose mnogobrojne preventive akcije policije, ali i drugih sudionika društva.

– Važno je naglasiti da je grad Našice siguran grad, a sav trud uložen u prevenciju tome doprinosi još više. Redovita izvješća Policijske postaje Našica iznesena na Gradskom vijeću pokazuju da Našičani mogu biti sigurni. Važno je spomenuti i sve naše službe koje rade na toj sigurnosti, a to su i naši vatrogasci, naša bolnica, dom zdravlja. – rekao je Kašuba.

Načelnik Policijske uprave osječko – baranjske Ladislav Bece istaknuo je da je cilj svih ovih projekata briga o građanima. Od najmlađe, vrtićke, do građana treće životne dobi.

Ove godine u Sporazum su uključena i lovačka društva u sklopu policijskog nacionalnog preventivnog projekta “Siguran lov”. Temeljem toga svim lovačkim udrugama na ovom području uručeni su i reflektirajući prsluci narančaste boje kojima je namjena bolja vidljivost i sigurnost lovaca u lovu. Dio je to projekta nacionalne razine „Siguran lov“ koji prema statistikama opravdava svoju provedbu i pokazuje odlične rezultate, a u tu je svrhu tiskan i promidžbeni letak.

Izvor: Radio Našice

Više iz kategorije

Grad Našice poželio dobrodošlicu prvim raseljenim osobama iz Ukrajine

Marac

Večer vina u Perivoju

Ivona

Produljenje samopopisa do ponoći 27.9.2021. godine

Marac