nasice.hr
Vijesti

Predani ključevi prostorija Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac

Gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba na redovnoj izvještajnoj godišnjoj skupštini KUD-a „Tamburica“ Velimirovac, predsjedniku Ivi Ilišinu predao je ključeve novih prostorija u sklopu Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac. Tamo će društvo nastaviti svoj aktivni rad, kojega je u prošloj godini obilježilo sudjelovanje na nekoliko manifestacija, a najznačajnije su „Dani slavonske šume“ i „Advent u Našicama“.

– Višestruka je korist izgradnje Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac u kojem su i naše prostorije, jer je do sada društvo organiziralo probe i sastanke na drugim lokacijama. Zahvaljujem svima koji su ustupili svoje prostorije za naše potrebe te smo uz vašu pomoć održali aktivnost našeg KUD – a. – rekao je Ivo Ilišin koji smatra da će ova godina biti iznimno uspješna za Društvo.

Gradonačelnik je sve okupljene srdačno pozdravio te pohvalio plan i program Društva u promicanju kulturne baštine našičkog kraja.

– Grad Našice aktivno radi na turističkoj promidžbi, a KUD je važan dio te priče. Također, nastavit ćemo ovu odličnu suradnju tako što ćemo vam pomoći u nabavci novih nošnji kao i dijela namještaja za vaše nove prostorije koja je nedavno dobila uporabnu dozvolu. – rekao je gradonačelnik. Njihov rad podržao je i kandidat za predsjednika Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević istaknuvši zadovoljstvo što se novoizgrađeni dom sada može i koristiti.

Ključeve dobile i druge udruge

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velimirovac ključeve svojih novih prostorija u nastavku Društvenog doba već je dobilo, kao i nova udruge Smile. Svoju selidbu u nove prostorije do kraja tjedna započet će i Šahovski klub Radnik Velimirovac.

Više iz kategorije

Kava s Gradonačelnikom – za umirovljenike

Ivona

Druga večer Adventa u Našicama okupila je mnogobrojnu djecu i roditelje

Marac

Odana počast Zdravku Hermanu

admin