nasice.hr
Vijesti

Predani ključevi prostorija Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac

Gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba na redovnoj izvještajnoj godišnjoj skupštini KUD-a „Tamburica“ Velimirovac, predsjedniku Ivi Ilišinu predao je ključeve novih prostorija u sklopu Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac. Tamo će društvo nastaviti svoj aktivni rad, kojega je u prošloj godini obilježilo sudjelovanje na nekoliko manifestacija, a najznačajnije su „Dani slavonske šume“ i „Advent u Našicama“.

– Višestruka je korist izgradnje Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac u kojem su i naše prostorije, jer je do sada društvo organiziralo probe i sastanke na drugim lokacijama. Zahvaljujem svima koji su ustupili svoje prostorije za naše potrebe te smo uz vašu pomoć održali aktivnost našeg KUD – a. – rekao je Ivo Ilišin koji smatra da će ova godina biti iznimno uspješna za Društvo.

Gradonačelnik je sve okupljene srdačno pozdravio te pohvalio plan i program Društva u promicanju kulturne baštine našičkog kraja.

– Grad Našice aktivno radi na turističkoj promidžbi, a KUD je važan dio te priče. Također, nastavit ćemo ovu odličnu suradnju tako što ćemo vam pomoći u nabavci novih nošnji kao i dijela namještaja za vaše nove prostorije koja je nedavno dobila uporabnu dozvolu. – rekao je gradonačelnik. Njihov rad podržao je i kandidat za predsjednika Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević istaknuvši zadovoljstvo što se novoizgrađeni dom sada može i koristiti.

Ključeve dobile i druge udruge

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velimirovac ključeve svojih novih prostorija u nastavku Društvenog doba već je dobilo, kao i nova udruge Smile. Svoju selidbu u nove prostorije do kraja tjedna započet će i Šahovski klub Radnik Velimirovac.

Više iz kategorije

Povodom Dana pobjede održane prve igre branitelja

Marac

Konstituirana Vijeća mjesnih odbora na području Grada Našica

Ivona

Gradonačelnikova čestitka na velikoj pobjedi RK NEXE

Marac