nasice.hr
Vijesti

Susret mreže slijepih žena Slavonije i Baranje u Našicama

Danas je gradonačelnik Krešimir Kašuba poželio dobrodošlicu sudionicima Susreta mreže slijepih žena Slavonije i Baranje koja je zadnji puta u Našicama održana prije 12 godina. Organizator susreta aktivna je Udruga slijepih Našice koja je u obnovljenom Dvorcu Pejačević okupila 50-ak sudionika iz tri županije i nekoliko gradova.

Predsjednica Tatjana Bela redom je pozdravila brojne goste koji su pristigli iz Udruge slijepih Osječko-baranjske županije, Udruge slijepih Vukovarsko-srijemske županije, Udruge slijepih Požeško-slavonske županije, Udruge slijepih Virovitičko-podravske županije, Udruge Brodsko-posavske županije, Udruga slijepih Daruvar, Udruga slijepih Pakrac-Lipik, ŠUS Svjetlost Osijek i domaće članove našičke udruge. Na dolasku se zahvalila i predstavnicima Osječko-baranjske županije.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalio je rad Udruge slijepih Našice koji će sljedeće godine proslaviti 70. obljetnicu rada. Poželio je okupljenima toplu dobrodošlicu Grad Našice, a posebno u novoobnovljeni Dvorac Pejačević. Dodao je i da je ostvarena dobra suradnja Udruge slijepih i Turističke zajednice u izradi turističkih vodiča na brajici. – Cilj je projektima podići kvalitetu života u našem gradu, a posebno kvalitetu života osoba s posebnim potrebama. – zaključio je u svom obraćanju.

Više iz kategorije

21. rujna – Dan pobjede nad tzv. JNA u Našicama i Dan hrvatskih branitelja Grada Našica

Ivona

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba predao vrijednu donaciju NK Šipovac

Ivona

Velika ulaganja u Londžici

Ivona