nasice.hr
Vijesti

Tradicionalna izložba oldtimer vozila na Uskrsni ponedjeljak

Na Uskrsni ponedjeljak u centru je održana tradicionalna 26. Međunarodna izložba oldtimer vozila, pod pokroviteljstvom Grada Našica. Izloženo je bilo preko stotinu automobila iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Predsjednik Oldtimer Kluba Našice Franjo Hofer istaknuo je da je ovogodišnja izložba vozila ujedno i najveća do sada. Prilikom podjele nagrada, posebno je istaknut Oldtimer klubu Pečuh iz kojeg je došlo 37 članova sa čak 17.

Izložbu je otvorio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba koji je ujedno i preuzeo Zahvalnicu za izniman doprinos Grada u promicanju rada kluba i tehničke kulture. Oldtimer klub Našice 20. travnja proslavlja svoju 25. godišnjicu djelovanja, a Grad Našice im čestita na aktivnom radu posebice jer kroz svoja putovanja promiču Grad diljem Hrvatske, ali i svijeta.

 

Više iz kategorije

Program – 23. Dani slavonske šume

Ivona

Natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za radno mjesto Radnik/ca za potporu i podršku starijim osobama i osobama s invaliditetom u sklopu projekta „Zaželi RADOST!“, Kodni broj SF.3.4.11.01.0088

Marac

Čestitka povodom Dana oružanih snaga Republike Hrvatske

Ivona