nasice.hr
Vijesti

Uređuje se korito Našičke rijeke

Radove na Našičkoj rijeci obišao je gradonačelnik Krešimir Kašuba te suradnici, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Magdalena Vidaković Gelenčir i voditelj investicija i urbanizma Božo Papcac. Investicija vrijedna pola milijuna kuna, nadovezuje se na prošlogodišnje poplave koje su zahvatile Brezik, Martin, Zoljan, ali i dio Našica, posebno ulicu Ruđera Boškovića.

Korisno i estetski

Uređenjem korita Našičke rijeke osigurat će se bolja odvodnja oborinskih voda, a ujedno je ovom investicijom uređen prilaz užem dijelu grada rekao je gradonačelnik Kašuba.

„Bili smo svjedoci prošlogodišnje poplave koja se dogodila na našem području, a koja je zahvatila Brezik, Martin, Zoljan, ali i ovaj dio Našica, posebno ulicu Ruđera Boškovića. Stoga se želim zahvaliti svima onima koji su u to vrijeme pomogli, a to su bili najviše vatrogasci. Nakon poplava svoj doprinos dale su i Hrvatske vode, stoga se zahvaljujem direktoru Vodnogospodarskog odjela za Dunav i donju Dravu, Željku Kovačeviću, koji nam je obećao pojačano održavanje kanala, čemu svjedočimo. Dio radova već je završen na području iza Martina, a trenutno se radi na održavanju našičke rijeke u zoni Ulice Vatroslava Lisinskog i fiksaciji dna kamenom.” – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Više iz kategorije

Udruga mladih INFO održala završnu konferenciju projekta Zaželi I.N.F.O.

Ivona

Mali grad velikog srca i koncert Borisa Novkovića

Ivona

Na Lapovcu se održava 14. Međunarodni kup jadransko – podunavskih zemalja u lovu šarana i amura

Ivona