nasice.hr
Vijesti

Velika ulaganja u Londžici

Velika ulaganja u Londžici koja su realizirana, kao i ona na kojima radovi započinju, obišli su gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica Magdalena Vidaković Gelenčir, a domaćin im je bio predsjednik Mjesnog odbora Londžica Goran Krmpotić. Grad Našice je u naselje Londžica, odnosno u Veliku i Malu Londžicu te Marinović Brdo uložio značajna sredstva, a istaknut je projekt izgradnje mrtvačnice, za čije je temelje izdvojeno 150 000 kuna. Investirano je u proteklom razdoblju i u mjesni dom, obnovljene su ceste te je postavljena javna rasvjeta. Kroz projekt Aglomeracije do kraja godine svako kućanstvo u Londžici će imati pitku vodu.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je važnost i privatnog investitora koji je prepoznao ovo područje kao pogodno za ulaganja znatnih sredstva. Pokreće se solarna elektrana, investicija koja je jako važna za ovo mjesto, ali i Grad Našice. Kroz zajednička ulaganja stvorit će se nova radna mjesta, a ujedno i podići standard i kvaliteta života.

Predsjednik Mjesnog odbora Londžica Goran Krmpotić istaknuo je odličnu suradnju sa Gradom Našicama, ostvarili smo naš san, velika ulaganja i izgradnju mrtvačnice. Za naše mjesto ovo su povijesna događanja, uz ulaganje Grada i privatnog investitora, ovo područje dići će se na viši nivo.

Više iz kategorije

Kultna Crvena jabuka okupila raspjevano mnoštvo

Marac

50 našičkih srednjoškolaca prehodalo 46 kilometara za Vukovar

Marac

Povodom Dana grada više od 50 događanja

Ivona