nasice.hr
Vijesti

Započele pripremne radnje za nastavak daljnjih ulaganja u prostore Nogometnog kluba Martin

U redovnom obilasku investicija sa našičkog područja danas su gradonačelnik Krešimir Kašuba, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković-Gelenčir, pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić i predsjednik Mjesnog odbora Martin Miroslav Umiljanović posjetili pripremne infrastrukturne radove provođenja struje i plina do Nogometnog igrališta Martin.

Gradonačelnik Kašuba naglasio je važnost podrške lokalnim sportskim klubovima te istaknuo da su već riješene građevinske dozvole za izgradnju novih svlačionica i popratnih prostorija.

  • Nalazimo se u redovnom obilasku gradskih investicija, a danas smo posjetili prigradsko naselje Martin i njegov nogometni klub. Moram na početku istaknuti kako je on najmlađi nogometni klub u Osječko – baranjskoj županiji i jedan od najzaslužnijih za njegov osnutak je upravo predsjednik Mjesnog odbora Miroslav Umiljanović. U proteklih desetak godina napravljeno je puno toga, a izdvojit ću igralište te montažni objekti kako bi se zadovoljili zahtjevi tog ranga natjecanja. Prema zahtjevima Mjesnog odbora i Uprave kluba, nakon vodovodnog priključka, gradskim sredstvima krećemo u izgradnju instalacija plina i struje u koje smo uložili gradska sredstava od 30.000,00 eura. Što se tiče budućeg Sportsko – rekreacijskog centra riješena je građevinska dozvola za izgradnju novih svlačionica te popratnih prostorija zajedno s parkiralištem i ostalim sadržajima. Sredstva za taj projekt smo nominirali pri Ministarstvu turizma i sporta, a ako ona ne budu odobrena u izgradnju ćemo krenuti etapno sredstvima iz gradskog proračuna. – rekao je gradonačelnik i zahvalio se na izuzetno dobroj suradnji Mjesnom odboru Martin. Od većih investicija u ovo mjesto gradonačelnik je istaknuo i etapnu izgradnju nogostupa što je izravno ulaganje u prometnu sigurnost u vrijednosti od oko 70.000,00 eura.

Predsjednik Mjesnog odbora Miroslav Umiljanović zahvalio je gradonačelniku i Gradskoj upravi u ime svih mještana Martina na dugogodišnjoj suradnji te na razumijevanju potreba ovog mjesta.

– Prigradsko naselje Martin je ipak naselje od nekih tisuću stanovnika s puno djece. Nogometni klub dobro funkcionira unazad 14 godina i u njemu imamo aktivne tri selekcije. One se natječu u službenim ligama tako da ova investicija ima itekakvog smisla za budućnost kluba i mjesta. – izjavio je predsjednik Umiljanović.

Više iz kategorije

Vrlo brza reakcija iz Grada Našica vezano uz nemili događaj – Dosta je vandalizma po gradu

Marac

Obavijest- štete od poplave na Našičkom području

Marac

Slovački veleposlanik na prijemu kod gradonačelnika Grada Našica

Ivona