nasice.hr
Vijesti

Započeo Dječji tjedan u Našicama

Dječji tjedan je započeo i u Našicama. U organizaciji Društva „Naša djeca“ Našice članovi Dječjeg foruma posjetili su gradonačelnika Krešimira Kašubu. U Gradskoj vijećnici tako je za njih upriličen svečani prijem, a maleni gosti uputili su gradonačelniku poruke zašto vole svoj grad i što bi još željeli u njemu. Učenici prvog razreda istaknuli su da žele više parkova, bazene, više cvijeća, igrališta, da budemo zdravi i da svi budu prijatelji.

Gradonačelnik je pozdravio njihove želje te ih pozvao da i dalje promatraju, uviđaju i kreiraju promjene koje žele u svom gradu, jer, naglasio je da su oni naša budućnost.

  • Tradicionalan i lijep prijem naših najmlađih kojima sam danas čestitao Dječji tjedan. Oni su izuzetno važni u našoj zajednici i bitno nam je njihovo razmišljanje, odnosno način na koji oni vide naš grad. I danas smo se nasmijali, baš kao i prošle godine, kad je najveća želja bila bazeni. Vodit ćemo se riječima volonterke DND da kada se nešto redovito ponavlja sigurno će se realizirati. – rekao je gradonačelnik.

Djeca su se upoznala s radom gradonačelnika, Gradskog vijeća i prostorom Gradske uprave kako bi na prigodan način naučila nešto više. Uz učenike prijemu su prisustvovale predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić i članice te učiteljica Ružica Belunjak, voditeljica Dječjeg foruma.

  • Ovaj dan je u potpunosti posvećen djeci, nakon prijema kod gradonačelnika Krešimira Kašube idemo za Osijek u HNK, a prije toga smo darivali djecu na Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Našice uručivši im slatkiše, igračke i voće Hvala gradonačelniku i Gradskoj upravi na lijepoj dobrodošlici i održavanju tradicionalnog prijema. – rekla je Darija Vlajnić.

Djeca će u nastavku Dječjeg tjedna provesti aktivnosti crtanja kredama u školskim dvorištima i dvorištima vrtića.

 

Više iz kategorije

Ulica Antuna Gustava Matoša u visokoj gotovosti

Ivona

U naseljima Vukojevci i Markovac Našički posebno istaknute investicije u sigurnost mještana

Ivona

20. sjednica Gradskog vijeća Grada Našica

Ivona