nasice.hr
Vijesti

Čestitka gradonačelnika svim učiteljima, nastavnicima, profesorima i odgajateljima

Na današnji dan, 5. listopada, Svjetski dan učitelja gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba uputio je čestitku:

Poštovani učitelji, nastavnici, profesori i odgajatelji!

Povodom 5. listopada – Svjetskog dana učitelja svim djelatnicima Osnovne škole Dore Pejačević Našice, Osnovne škole kralja Tomislava Našice, Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Našice, Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice i dječjih vrtića s područja Grada Našica uime Grada Našica i osobno upućujem najiskrenije čestitke i želje za daljnji uspješan rad.

Danas je prigoda da se ukaže na rad učitelja, profesora, nastavnika i odgajatelja, koji je prepoznati kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni. Želim vam najiskrenije zahvaliti na vašem svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima i vrtićancima. Istaknuo bih i to da su našički prosvjetni djelatnici oni koji oko sebe uočavaju bezbroj novih mogućnosti, oni koji ohrabruju svoje učenike i djecu, potiču ih na učenje i rad, a brojnim projektima otvaraju im vrata svijeta. Istaknuta dostignuća naših učenika i djece zasluga su vaših odricanja, mnogobrojnih radnih sati i želje da svako dijete otkrije svoje talente. Smatram da je u obavljanju vaše iznimno važne zadaće, prenošenju znanja, potrebno puno strpljenja i ljubavi, bez kojih ne bismo mogli ostvariti naš zajednički cilj – da djeca budu sretna, imaju kvalitetno školovanje i perspektivnu budućnost.

Vaša je uloga neprocjenjiva jer djecu i mlade ne podučavate samo školskom gradivu, već ih pripremate za život.

 

GRADONAČELNIK:

KREŠIMIR KAŠUBA, dr.med.vet.

Više iz kategorije

Gradonačelnik Našica i načelnik Općine Donja Motičina na sastanku u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Marac

21. rujna – Dan pobjede nad tzv. JNA u Našicama i Dan hrvatskih branitelja Grada Našica

Ivona

Nastavljaju se investicije u naselje Jelisavac

Ivona