nasice.hr
AktualnoJavni natječaji

Obavijest i poziv na testiranje ZAŽELI UKLJUČI SE OSTVARI SE-VAŽNA SI – FAZA III

O B A V I J E S T

kandidatkinjama prijavljenim na Javni natječaj za odabir radnice za pomoć i potporu starijim osobama  i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom na Projektu „ZAŽELI, UKLJUČI SE,

OSTVARI SE – VAŽNA SI! – FAZA III“

 Obavještavamo kandidatkinje za odabir radnice za pomoć i potporu starijim osobama  i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom koji ispunjavanju formalne uvjete iz Javnog natječaja, objavljenog na Oglasnoj ploči Grada Našica i na službenoj stranici Grada Našica, da će se usmeno testiranje obaviti prema rasporedu opisanom u prilogu.

dana 02. (petak) rujna 2022. godine s početkom od 07,30 sati  

u  gradskoj upravi Grada Našica, Trg dr. Franje Tuđmana 7.

 

Na usmeno testiranje (intervju) je potrebno donijeti osobnu iskaznicu ili drugu ispravu na kojoj se nalazi fotografija, sa kojom se dokazuje identitet osobe.

Ne postoji mogućnost naknadnog usmenog testiranja (intervjua), bez obzira na razloge koje pojedinu kandidatkinju eventualno spriječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Smatra se da je kandidatkinja koja nije pristupila usmenom testiranju povukla prijavu na Javni natječaj.

Povjerenstvo kroz razgovor sa kandidatkinjama prilikom intervjua utvrđuje interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad na navedenom radnom mjestu, komunikacijske i druge sposobnosti kandidata.

Rezultati se u tom slučaju boduju s dodjeljivanjem određenog broja bodova te se bodovi dodaju bodovima ostvarenim iz ciljanih skupina.

Nakon provedenog usmenog testiranja (intervjua), Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja utvrđuje rang listu kandidata prema ukupnom broju ostvarenih bodova.

Više iz kategorije

14. sjednica Gradskog vijeća Grada Našica – UŽIVO

Ivona

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Upravni odjel za gospodarstvo i komunalni sustav Grada Našica

Marac

Saziv 4. sjednice Povjerenstva za starije i osobe s posebnim potrebama na području Grada Našica

Marac