nasice.hr
UncategorizedVijesti

Održana 1. Sjednica Vijeća mjesnog odbora Našica

U Gradskoj vijećnici Grada Našica održana je 1. sjednica Vijeća mjesnog odbora Našice na kojoj su dodijeljena financijska sredstva udrugama i klubovima, a članovi Vijeća su raspravljali i o prijedlozima građana.

Odluke o dodijeli financijskih sredstva prihvaćene su jednoglasno te je tako Oldtimer klubu Našice odobreno 6.000 kuna, HVIDRi Našice također 6.000, Biciklističkom klubu Našice 3.000, a Humanitarnoj udruzi “Dar dobrote” 2.000 kuna.

Raspravljalo se o uređenju Ulice Miroslava Krleže za koju će inicijativa biti predana gradonačelniku Krešimiru Kašubi. Upita je bilo i za uređenje dječjih igrališta, pa su se članovi Vijeća složili oko realizacije projekta “Volontiraj 72 sata” u koji bi se uključili volonteri i obnovili igrališta.

  • Zaista imamo sluha prema potrebama naših građana te se svi slažemo da su zahtjevi opravdani te će se uputiti gradonačelniku. Na samom kraju, izuzetno sam zadovoljan prvom sjednicom i suradnjom sa svim članovima Vijeća Mjesnog odbora. – istaknuo je predsjednik Darko Cerovski.

FOTO: TV Našice

Više iz kategorije

House Beautiful: Passive House A Green Dream Come True

admin

OŽB Našice obilježila blagdana sv. Luke

Marac

Javni poziv za predlaganje programa manifestacije “ADVENT U NAŠICAMA 2022.”

Ivona