nasice.hr
UncategorizedVijesti

Završena „Promoprint ljetna teniska liga“

Najuspješnijima na završnici “Promoprint ljetne teniske lige” gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba zajedno sa predsjednikom Teniskog kluba Matijom Brkićem uručio je pehare.

– Završnica ove teniske lige od velike je važnosti za sportsku priču Grada Našica, odnosno ona dokazuje kako su Našice, između ostalog, i grad sporta. Posebno bih se zahvalio natjecateljima, članovima TK Našice te predsjedniku Matiji Brkiću koji se u potpunosti posvetio radu ovoga Kluba. – rekao je gradonačelnik Kašuba dodavši da su osim ovih u centru u funkciji i tenis tereni u Parku, a u bliskoj budućnosti svoje će mjesto naći i u Sportsko – rekreacijskom centru Našice.

U Ligi petu godinu za redom sudjeluje pedesetak tenisača, a mečevi traju tijekom cijelog ljeta u dvije starosne kategoriji – do 40 i preko 40 godina. Ukupno je tako odigrano tristotinjak mečeva. U kategoriji do 40 godina najbolji je bio Dino Zavada i po drugi puta osvojio turnir, a u kategoriji preko 40 godina Ivica Kovačević.

Predsjednik Matija Brkić zadovoljan je odigranom Ligom, a bez obzira na hladnije vrijeme treninzi se nastavljaju.

– Sezona igranja na otvorenom je završila i dolaskom hladnijeg vremena trebali bismo otvoriti „balon”, ali još nismo sigurni kada ćemo to učiniti zbog cijene energenata koje su ekstremno porasle. Svim snagama se trudimo kako bismo zatvorili financijsku konstrukciju zbog velikog broja članova koji moraju nastaviti kontinuitet treniranja. – rekao je predsjednik Brkić i istaknuo mlade nade našičkog tenisa u kategoriji do 8 godina imamo Tenu Vidu, Dinu Ćatića, Marka Brkića i Lovru Lelića, u kategoriji do 10 godina Vanesu Zečević, Paulu Smolčić i Ivana Vučemilovića, kategoriji do 12 godina izvrsne rezultate postiže Rafael Grotić, a u kategoriji do 14 godina istaknut je Matija Bilić.

Foto: TV Našice

Više iz kategorije

Najmlađi zapalili lampione

Ivona

14. sjednica Gradskog vijeća Grada Našica

Ivona

21. Sijelo u novom Društvenom domu „Stjepan Pintarić“ u Velimirovcu

Ivona